Μονόδρομος η νίκη απέναντι στο Νηρέα Χαλ.

Υγρός στίβος 24 Φεβρουαρίου 2017, 20:04

Εναν στόχο θέτει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES στο σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στο Νηρέα Χαλανδρίου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και αυτός δεν είναι άλλος από την επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα ευελπιστεί να τα καταφέρει στον αγώνα που πρόκειται να δώσει το Σάββατο το μεσημέρι στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου έτσι ώστε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης για τον όμιλο ανόδου.

Στη διάθεση του τεχνικού του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES βρίσκονται όλοι οι παίκτες του και αυτό είναι το σημαντικότερο για να επιτευχθεί η πολυπόθητη νίκη. Σημειώνεται, δε, ότι το Κολυμβητήριο Ηρακλείου θα αποτελέσει για ένα ακόμη ματς, την “έδρα” του ΝΟΧ, από τη στιγμή που η 50άρα πισίνα στα Χανιά παραμένει κλειστή αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES είναι η εξής: Λεβεντάκης, Μητράκης, Βιζυράκης, Κατσουλάκης, Μπαριωτάκης, Χαριτάκης, Μαραγκουδάκης, Παπαδόπουλος, Μυγιάκης, Μπατάκης, Πετρόχειλος, Παπαμανωλιουδάκης, Πατρικάκης, Αποστολάκης, Μανιουδάκης.

Οσον αφορά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, είναι το εξής:

• Σάββατο (25/2)
14.30 ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES-Νηρέας Χαλ
16.00 Ν.Ο. Ρεθύμνου-Ιωνικός
16.00 Απόλλων Σμ.-ΟΦΗ
• Κυριακή (26/2)
14.00 Περιστέρι-Ηλυσιακός

karta antonis garden