Μόνο τρεις παίκτες από τα Χανιά στην προεπιλογή της Μικτής Κρήτης!

Μικτές Ομάδες | 4 Μαρτίου 2016, 20:40

Γνωστοποιήθηκαν από Δημήτρη Τριβυζαδάκη οι επιλογές για τη στελέχωση της Μικτής Κρήτης (16ης Περιφέρειας) για τη β’ φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων.

Ο Ενωσιακός προπονητής Νέων της ΕΠΣ Ηρακλείου, που είναι εκλέκτορας της Μικτής Κρήτης λόγω της πρωτιάς που κατέκτησε η ομάδα του, επέλεξε μόνο τρεις ποδοσφαιριστές από τα Χανιά για την προεπιλογή της 16ης Περιφέρειας, η οποία αντιμετωπίζει την 15η Περιφέρεια στις 22 και 24 Μαρτίου.

Το παράδοξο είναι ότι από το Ρέθυμνο, που τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό, επιλέχτηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές! Από το Λασίθι οι ποδοσφαιριστές είναι 6 και από το Ηράκλειο 12. Η προπόνηση για την επιλογή των ποδοσφαιριστών της Μικτής Κρήτης θα γίνει τη Δευτέρα (07/03) στο γήπεδο του ΕΓΟΗ στη Βαγιά.

Από τα Χανιά και τη Μικτή Νέων, που μπορεί να μην είχε καλή παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα αλλά είχε στη σύνθεσή της αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, επιλέχτηκαν οι Μάρκος Γιαπιντζάκης (ΕΘΚ), Νίκος Γραμόζης (Κρ. Αστέρας) και Γιώργος Μυκωνιάτης (Μινώταυρους).

Τους τρεις παίκτες θα συνοδεύσει στο Ηράκλειο ο Ενωσιακός προπονητής των Χανίων Νίκος Βοζινάκης.

 

karta antonis garden