Μόνο ο Γιακουμάκης απών

Πλατανιάς | 3 Απριλίου 2017, 20:31

Ο Γιώργος Γιακουμάκης συνεχίζει να απέχει από τις κανονικές προπονήσεις, συνεπώς κρίνεται αμφίβολος αυτή τη στιγμή για το ματς με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά, κριτήριο για τη συμμετοχή του θα αποτελέσει η προπόνηση της Τρίτης, όπου θα κάνει προσπάθεια να ανεβάσει στροφές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οσον αφορά τους άλλους τραυματίες, Καρυπίδης και Μανούσος προπονήθηκαν κανονικά. Ο Γιορέντε από την άλλη έχει… ενθύμιο τα ράμματα που του τοποθετήθηκαν στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του α’ ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό, όταν συγκρούστηκε με παίκτη του Ολυμπακού.

Τέλος,  Στάθης και Μπανανά συμπλήρωσαν κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους, την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά για την προπόνηση της Δευτέρας, όπου μεταξύ άλλων γίνεται λόγος ότι «το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί οριστικά παρελθόν», έχει ως εξής:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί οριστικά παρελθόν για την ομάδα μας, η οποία κοιτά πλέον την επόμενη… δοκιμασία με αντίπαλο την ΑΕΚ στα Περιβόλια στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Tην Κυριακή με την επιστροφή στη βάση τους, οι παίκτες του Πλατανιά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ από σήμερα οι ρυθμοί στο Μάλεμε ανέβηκαν, εν όψει του ραντεβού της Πέμπτης (6/4/17, 19:30) με αντίπαλο την Ενωση.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο και ασκήσεις κατοχής, ενώ το θετικό για τον κ. Παράσχο είναι ότι τα προβλήματα που είχαν προκύψει έπειτα από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Συγκεκριμένα, Στάθης, Γιορέντε, Καρυπίδης και Μανούσος προπονήθηκαν κανονικά με τον Ισπανό πάντως να έχει… ενθύμιο τα ράμματα που του τοποθετήθηκαν στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όταν συγκρούστηκε με αντίπαλό του.

Αντίθετα, ο Γιακουμάκης που έχει ένα αιμάτωμα, απόρροια δυνατού μαρκαρίσματος, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει στην αυριανή προπόνηση να ανεβάσει στροφές.

Τέλος, οι Στάθης και Μπανανά που συμπλήρωσαν κάρτες στο Φάληρο, δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους, την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Estrella