Μόνο φήμες τα ονόματα των υποψηφίων προπονητών

Πλατανιάς | 1 Νοεμβρίου 2017, 23:36

Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα ενταθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή προπονητή στον Πλατανιά. Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Μαναρώλης θα μπορούσε να παραμείνει στη θέση που έχει προκύψει να βρίσκεται αυτή τη στιγμή και στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά αυτό θα επιβεβαιωθεί στην πορεία του χρόνου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρ’ όλα αυτά, μιλώντας στην προπόνηση που έγινε την Τετάρτη καιπαρουσιάζοντας τον στους παίκτες, ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, μεταξύ άλλων, τους έκανε την επισήμανση ότι στο εξής θα είναι προπονητής ο Μαναρώλης…

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το πού προσανατολίζεται ο Πλατανιάς για την πρόσληψη του νέου προπονητή. Υπάρχουν κάποια ονόματα που περισσότερο ως φήμες αναφέρονται ως υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό του Παράσχου και ανάμεσα σε αυτά είναι των Σάκη Τσιώλη, Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Νίκου Νιόπλια, ενώ επίσης φημολογείται και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη. Για τον Βλάνταν Ιβιτς, εάν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς Πλατανιά, θα πρέπει να θεωρείται απίθανο ότι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έρθει αυτή τη στιγμή στα Χανιά.

Το σίγουρο ότι ο Πλατανιάς πάει με το Μαναρώλη στο Καραϊσκάκη και σημειώνεται ξανά υπάρχει ένα σενάριο να βρίσκεται στην ίδια θέση και για το ματς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Estrella