Μονιάκης, η επιστροφή νο2 στον ΟΦΗ

Football League 11 Ιουλίου 2017, 14:33

Την 4η μεταγραφή του ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που πρόκειται για τον Μανόλη Μονιάκη, ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στην ομάδα του Ηρακλείου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Μονιάκης διετέλεσε παίκτης του ΟΦΗ από το 2006 έως το 2010 και στη συνέχεια από το 2012 έως το 2015. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στη Λάρισα.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια κι έτσι γίνεται ο 4ος παίκτης που αποκτάται αυτό το καλοκαίρι μετά τους Κουσκουνά, Σιώπη και Ορτέγκα.

Η ανακοίνωση από τον ΟΦΗ έχει ως εξής:

«Η μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ, συνεχίζεται.

Ο Μανόλης Μονιάκης είναι η τέταρτη μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Κουσκουνά, Σιώπη και Ορτέγκα.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ, υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια και θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια του ΟΦΗ.

Ο Μανόλης Μονιάκης συναντήθηκε με το Νίκο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κώτσιο και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε, για να αγωνιστεί στον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για δυο χρόνια και επιστρέφει στον ΟΦΗ, μετά από μια διετία, που είχε στη Λάρισα, με την οποία πανηγύρισε άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ, κατηγορία στην αγωνίστηκε τη χρονιά που πέρασε.

Ο Μανόλης Μονιάκης γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη (2004-6) και ακολούθησε η μεταγραφή στον ΟΦΗ (2006-10). Αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το 2010 και παραχωρήθηκε δανεικός στην Κέρκυρα (2011). Επέστρεψε στον ΟΦΗ και αγωνίστηκε μέχρι το 2015. Ακολούθησαν δυο χρονιές στη Λάρισα, για να επιστρέψει ξανά στον ΟΦΗ.

Ο Μανόλης Μονιάκης ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ19 και Κ21.

Μανόλη Μονιάκη, καλώς ήρθες ξανά στο σπίτι σου, στον ΟΦΗ μας!».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards