«Μοναδικός στόχος η άνοδος»

Γρανίτης | 1 Οκτωβρίου 2016, 10:28

Μέσω ανακοίνωσης, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Γρανίτης οριοθετεί τους στόχους για τη νέα σεζόν και όπως αναφέρει η άνοδος στην Α’ Κατηγορία, μετά την ενίσχυση της ομάδας, αποτελεί μονόδρομο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου με την ομάδα μας να δίνει τον πρώτο της αγώνα στους Αγίους Αποστόλους με αντίπαλο τον Ιδομενέα την Κυριακή 10.30 πμ.

Μοναδικός στόχος για την φετινή σεζόν μετά και την σημαντική ενίσχυση του συλλόγου είναι η άνοδος στην Α΄ κατηγορία.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας και στο προπονητικό τιμ να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά, χωρίς τραυματισμούς, και στο τέλος αυτής να έχει εκπληρωθεί ο στόχος της ανόδου.

                                              Το Δ.Σ.

Οδηγίες για τους φίλους της ομάδας

Με ανάρτηση στο facebook της ομάδας ο Γρανίτης ενημερώνει τους φίλους του που θέλουν να παρακολουθήσουν το ματς με τον Ιδομενέα για το πώς θα βρεθούν στο γήπεδο:

Για τους φίλους του Γρανίτη που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων την Κυριακή το πρωί για τον αγώνα με τον Ιδομενέα, το Δ.Σ. σας ενημερώνει ότι ο δρόμος από το φανάρι των Αγίων Αποστόλων έως το γήπεδο θα είναι κλειστός λόγο του μαραθωνίου (υπερκοπέλι). Η προσέγγιση του γηπέδου θα γίνεται από τον δρόμο της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα απέναντι από το Jumpo.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad