Μοναδική εμπειρία στη Σαγκάη για τα Special Olympics Hellas Χανιά

Γενικά Θέματα 31 Οκτωβρίου 2016, 15:28

Μια συναρπαστική εμπειρία έζησαν αθλητές και προπονητές του προγράμματος Special Olympics Hellas του Ναυτικού Ομίλου Χανίων οι οποίοι βρέθηκαν στη Σαγκάη μεταξύ 17 - 23 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας μέρος στο "2016 Shanghai Yung Park Special Olympics Sunshine Unified Run"!

Ειδικότερα, οι αθλητές που βρέθηκαν στην πόλη της Κίνας και έζησαν μαζί με άλλες αποστολές Special Olympics από την Ισπανία, την Ιρλανδία και την Αμερική και πολλά ακόμη μέρη του κόσμου μια μοναδική εμπειρία ήταν οι εξής Χανιώτες αθλητές, Δασκαλάκης Κωνσταντίνος, Πετρόχειλος Κυριάκος, Νικολάκης Παντελής, Κοτσιφάκης Ρούσσος και Καραδάκης Νίκος, καθώς και οι επικεφαλής εθελοντές προπονητές Νικολαντωνάκης Κωνσταντίνος και Αγγελάκης Μανώλης. Οι αθλητές Special Olympics και Unified Partners είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μαζί σε έναν διαφορετικό αγώνα δρόμου, καταρρίπτοντας μεταξύ άλλων το περσινό ρεκόρ της Κίνας, ως το μεγαλύτερο Unified Event.

«Για μας ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε πολύ όμορφες και συγκινητικές στιγμές. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Special Olympics Hellas που έδωσαν τη δυνατότητα στο πρόγραμμα των Χανίων να συμμετάσχει σε αυτή τη μεγάλη, παγκόσμια γιορτή και να ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές», σημειώνει ο Μανώλης Αγγελάκης, ενώ από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Νικολαντωνάκης τονίζει τα εξής: «Ευχαριστούμε τα Special Olympics Hellas για το ότι μας έδωσαν την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία και ειδικότερα τους υπευθύνους στην Κίνα, τις κυρίες Flora Chen, Sophia Jiang και Tracy Ding. Ακόμη, την εταιρεία PGA, τα SOKINAS και τα SOSANGAHAI των οποίων η φιλοξενία ήταν άριστη και φυσικά τους Κινέζους Partners, Wu Weiliang-Li, Menghua-Wen Can-Ma, Lingjang-Gu, Minjie-Gu Χin για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλες αυτές τις μέρες με τους αθλητές μας. Τα προγράμματα Unified στα οποία συμμετείχαμε, οι αγώνες αυτοί, μεταφέρουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, ότι κάθε άνθρωπος όσο διαφορετικός κι αν είναι και από όποιο μέρος της γης κι αν προέρχεται, είναι ένας από μας. Αξίζει το σεβασμό μας για την δύναμη της θέλησης με την οποία ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη, αγάπη και υπερηφάνεια όταν είμαστε δίπλα τους και τους ενισχύουμε στην προσπάθειά τους και στο τέλος όλοι ανακηρύσσονται νικητές της ζωής».

 

karta antonis garden