Μοναδικές εμπειρίες για Μαρακάκη – Στεφανίδη στη μοναδική επαγγελματική διοργάνωση Brazilian Jiu Jitsu στην Ελλάδα (pics)

Πολεμικές Τέχνες | 26 Δεκεμβρίου 2017, 19:52

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία για δύο Χανιώτες αθλητές στη μοναδική επαγγελματική διοργάνωση Brazilian Jiu Jitsu στην Ελλάδα, που φέρει την ονομασία submissionism.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της Aspida Team Renzo Gracie Chania @studioflowchania του Α.Σ. Ροή Χανίων, Γιάννης Μαρακάκης και Γιώργος Στεφανίδης, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Λάμπρος Κατσώνης” της Καλλιθέας όπου και κατάφεραν ν’ αφήσουν το στίγμα τους με δυο αγώνες που πραγματικά “έκλεψαν” τις εντυπώσεις.

image3

image4

Ο Μαρακάκης κέρδισε επιδεικνύοντας υψηλό επίπεδο τεχνικής, τελειώνοντας τον αντίπαλο με μια θεαματική υποταγή (submission) σε μόλις 1.48’’ ενώ ο Στεφανίδης μετά από μια πολύ δυνατή μάχη δεκαπέντε λεπτών όπου και κυριαρχούσε επί του αντιπάλου του, δεν κατάφερε να τον τελειώσει, με αποτέλεσμα ο αγώνας να λήξει ισόπαλος.

image6

Marakakis

Mαρακάκης.

Stefanidis

Στεφανίδης.

Όπως τονίζεται από την ομάδα των δύο αθλητών από τα Χανιά, «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν, στους διοργανωτές για το καταπληκτικό event που πλέον έχει γίνει θεσμός στο χώρο του Brazilian Jiu Jitsu, επίσης στον head prof. Pantelis Panagidis και σε όλη την ομάδα Aspida Team Renzo Gracie για την επιμονή και την αφοσίωση που επιδεικνύουν καταφέρνοντας να ανέβουν ακόμα ένα σκαλοπάτι.Ευχαριστούμε θερμά την ANEK LINES και την Kyriakidis Construction Company για την έμπρακτη στήριξη».

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο από τους αγώνες αλλά και γενικά από την πορεία της ομάδας, μπορείτε να δείτε στη σελίδα της Ροή Χανίων στο Facebook και στο Ιnstagram @studioflowchania.

 

Rabona ad