Μοιράστηκαν τους βαθμούς Θησέας και Αστέρας Χαλέπας

Θησέας Αστέρας Χαλέπας | 15 Οκτωβρίου 2017, 14:15

Χωρίς νικητή και σκορ ολοκληρώθηκε η πρωινή συνάντηση του τυπικά γηπεδούχου Θησέα με αντίπαλο τον Αστέρα Χαλέπας (0-0) στη Μ. Ελιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες με τον πόντο που μοιράστηκαν ανέβηκαν αμφότερες στους δέκα βαθμούς μαζί με τον Ποσειδώνα Τσικαλαριών στην 7η θέση.

Ο Αστέρας με κύριους εκφραστές των επιθέσεων στο πρώτο ημίχρονο τους Ντίαζ και Κακέσα δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα του Θησέα, ενώ την καλύτερη ευκαιρία την είχε ο Τζιατζιάφης στο 30′, όταν επωφελήθηκε από την κόντρα με τον Μαρζοκάϊ μέσα στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Βακάκη.

Ο Μητσώνης είχε την καλύτερη ευκαιρία του Θησέα στα μέσα του δευτέρου μέρους, με μία γυριστή κεφαλιά η οποία έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σγουράκη. Το τελικό σφύριγμα του ρέφερι Γιουματζίδη βρήκε τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό σε αυτό το παιχνίδι.

Διαιτητής: Γιουματζίδης
Βοηθοί: Γαλάνης-Τζιράκης

Θησέας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Βακάκης, Μπολάνης, Κελάκης, Τζανεράκης (53′ Παράβαλος), Τσουπάκης (68′ Παπαδημητρίου), Μαρζοκάϊ, Μπραουδάκης (78′ λ.τρ. Πρέγκου), Μαυρεδάκης, Γκιόκα (55′ Ζαχαριουδάκης), Ν. Ανδρεαδάκης, Μητσώνης

Αστέρας Χαλ. (Παναγιώτης Παλαθούρας): Σγουράκης, Θεοδωρίδης (81′ Τασιουλής), Σελέκος, Ταμπάκης, Παπουτσής (76′ Ζαραφείδης), Ντίαζ (80′ Καραχάλιος), Τζιατζιάφης, Μαρκουλάκης, Μαυριγιαννάκης, Κακέσα, Λαΐτσας,

Estrella