Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Χάλης ΕΘΚ | 8 Οκτωβρίου 2016, 23:00

Στη δεύτερη θέση της Β' ΕΠΣΧ -με 4 βαθμούς- συγκατοικούν Χάλης και Ένωση Θύελλα Καμίνια, που ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2 στους Αγ. Αποστόλους.

Σε ένα “γεμάτο” ματς, ο Χάλης βρήκε δίχτυα μόλις στο 10’ με τον Κοπάτσι που πέτυχε το 1-0, για τον σύλλογο του Βαρυπέτρου.

Η Ένωση έφερε το ματς στο 1-1 στο 30’ με τον Τσαρδακά, όμως ο Κοπάτσι έδωσε το προβάδισμα στον Χάλη για δεύτερη φορά στο παιχνίδι πριν το ημίχρονο, με το γκολ που σημείωσε στο 35’ για το 2-1.

Ο Γιαννόπουλος αναδέιχτηκε σε “χρυσή” αλλαγή για την ομάδα του Σταμάτη Φλεμετάκη, καθώς ερχόμενος από τον πάγκο στο ημίχρονο ισοφάρισε στο τελικό 2-2 στο 70’, για τους Ακρωτηριανούς.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Πετεινάτος-Σινιοράκης

Χάλης (Παντελής Μαυρεδάκης): Α.Μήτρου, Παλιουδάκης, Σκουμπάκης, Β. Σταφύλοβ (80’ Τσάμι), Γεώργας, Κουφάκης, Ν. Σταφύλοβ, Α. Κοπάτσι, Ηλιάκης, Μπέιντο, Σαχμπαζίδης (63′ Λενταράκης)

Ένωση Θύελλα Καμίνια (Σταμάτης Φλεμετάκης): Τριανταφυλλάκης, Ροζάκης, Τσαρδακάς, Ευαγγέλου, Κουβάτσης, Γκαγκάκης, Γιαπιντζάκης, Ποντίκας (46’ Γιαννόπουλος), Κατσαμάνης (60’ Γιουσέφ), Σοφιανόπουλος, Μπικακης (80’ Δ. Γκογκολάκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250

Rabona ad