Μοιράστηκαν γκολ κι από ένα βαθμό στην Πάτρα

Super League 2 16 Ιανουαρίου 2021, 16:50

Ενα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και τα Τρίκαλα να μοιράζονται από ένα βαθμό. 1-1 το τελικό σκορ.

Η Παναχαϊκή ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Μπάτροβιτς μετά τη σέντρα από τον Αραβίδη στο 17’, δείχνοντας σ’ ένα μεγάλο μέρος του αγώνα πως, εύκολα ή δύσκολα, θα έφτανε στη νίκη. Ωστόσο, οι αλλαγές του Απόστολου Χαραλαμπίδη για τα Τρίκαλα βοήθησαν προκειμένου να επιτευχθεί το γκολ της ισοφάρισης.

Ειδικότερα, αυτό σημειώθηκε στο 79ο λεπτό με την κεφαλιά του Ευθυμίου ο οποίος είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή.

Σε γενικές γραμμές, η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, από την άλλη τα Τρίκαλα επεδίωξαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχαν, αποσπώντας έτσι το βαθμό.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου).
Βοηθοί: Λιόντος (Ηπείρου) – Θανασιάς (Ηπείρου).
4ος διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Κίτρινες κάρτες: Ανάκογλου (45+1’), Πατάπης (49’), Αραβίδης (62’), Σταμόπουλος (87’), Ζώγκος (90’+3’)

Παναχαϊκή (Νίκος Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83′ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ανάκογλου (55′ Αργυρόπουλος), Μουστακόπουλος, Αραβίδης. Μπάτροβιτς (83′ Τσερούτι), Γιούσης (55′ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Σταματής, Σκόνδρας (74′ Νατέρ), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (66′ Ευθυμίου), Πέλκας (88’ Ζώγκος), Νιάρος, Παπαγεωργίου

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania