Μοιρασιά στον Αλικιανό

Αστέρας Μανολιόπουλου Απόλλων | 9 Απριλίου 2017, 19:05

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο γήπεδο του Αλικιανού, Αστέρας Μανολιόπουλου και Απόλλωνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς  παραμένει η ομάδα του Αγ. Ιωάννη, ενώ ένα βαθμό πίσω συνεχίζει να βρίσκεται ο σύλλογος από το Μανολιόπουλο.

Το ματς κρίθηκε από τα πρώτα δέκα λεπτά για τις δύο ομάδες που βρήκαν αμφότερες δίχτυα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Με κεφαλιά του Σεληνιωτάκη σε κόρνερ του Μποντούρι, ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα 0-1 στο 2ο λεπτό.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 10ο με τον Δημητρίου να σκοράρει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, νικώντας και αυτός με κεφαλιά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Παγιαλάκη.

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τερεζάκης, Τσιόλας, Χριστοφής, Κατσαρός, Μαυρομάτης, Χρυσός, Γανωτής, Μαρμαριτσάκης (75′ Σταφυλαράκης), Λόγκο, Αργύρης (85′ Μουντάκης), Δημητρίου

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Σεληνιωτάκης,  Γεμισάϊ (48′ Μαραντόν, 78′ Ανιάγμπε), Μπαργιάμη, Γκούντελος, Ζιώγας, Μαρκουλάκης, Νεσκάκης (68’Πάτα), Μποντούρι, Καβρουλάκης, Σουχλάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad