Μοιρασιά στον Αλικιανό

Αστέρας Μανολιόπουλου Απόλλων | 9 Απριλίου 2017, 19:05

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι στο γήπεδο του Αλικιανού, Αστέρας Μανολιόπουλου και Απόλλωνας έμειναν στο ισόπαλο 1-1. Στην τρίτη θέση με 28 βαθμούς  παραμένει η ομάδα του Αγ. Ιωάννη, ενώ ένα βαθμό πίσω συνεχίζει να βρίσκεται ο σύλλογος από το Μανολιόπουλο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το ματς κρίθηκε από τα πρώτα δέκα λεπτά για τις δύο ομάδες που βρήκαν αμφότερες δίχτυα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Με κεφαλιά του Σεληνιωτάκη σε κόρνερ του Μποντούρι, ο Απόλλωνας πήρε προβάδισμα 0-1 στο 2ο λεπτό.

Η απάντηση του Αστέρα ήρθε στο 10ο με τον Δημητρίου να σκοράρει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, νικώντας και αυτός με κεφαλιά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Παγιαλάκη.

Αστέρας Μαν. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Τερεζάκης, Τσιόλας, Χριστοφής, Κατσαρός, Μαυρομάτης, Χρυσός, Γανωτής, Μαρμαριτσάκης (75′ Σταφυλαράκης), Λόγκο, Αργύρης (85′ Μουντάκης), Δημητρίου

Απόλλων (Μάνος Βεργανελάκης): Παγιαλάκης, Σεληνιωτάκης,  Γεμισάϊ (48′ Μαραντόν, 78′ Ανιάγμπε), Μπαργιάμη, Γκούντελος, Ζιώγας, Μαρκουλάκης, Νεσκάκης (68’Πάτα), Μποντούρι, Καβρουλάκης, Σουχλάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden