Μητσώνης: Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος

Θησέας | 6 Δεκεμβρίου 2017, 21:38

Σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό στα παιχνίδια του Θησέα, ο Μιχάλης Μητσώνης έχει σημειώσει πέντε καθοριστικά τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα του που συνεχίζει νικηφόρα.

Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας των Περιβολίων με έξι τέρματα πλέον, μίλησε στο athltiko για την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, με τον Θησέα να μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Για τη νίκη με την Ασπίδα η οποία ήρθε με άγχος στο τέλος:

Στο παιχνίδι με την Ασπίδα η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό επιθετικό πλάνο και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Σκοράραμε τρία γκολ στο ημίχρονο και ίσως πιστέψαμε ότι όλα τελειώσανε, αγχωθήκαμε, αλλά στο τέλος πανηγυρίσαμε . Πρέπει να κρατήσουμε και το θετικό πρώτο ημίχρονο, καθώς και να διδαχτούμε πολλά από το δεύτερο ημίχρονο.

Για το γεγονός ότι ο Θησέας βρίσκεται σε ένα μομέντουμ νικηφόρων αγώνων τον τελευταίο μήνα:

Η ομάδα έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και σίγουρα ήρθαν δύσκολα αποτελέσματα για εμάς, όμως μείναμε ενωμένοι και αυτό είναι έργο της διοίκησης που είνα πάντα δίπλα μας και του προπονητή μας που μας πιστεύει και εμείς αυτόν.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τον στόχο της ομάδας:

Ο στόχος είναι αυτός που έχει θέσει ο προπονητής μας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, ξέραμε ότι δέκα ομάδες θα πηγαίνανε για πρωτάθλημα. Εμάς μας ζητάει κάτι πολύ απλό και σίγουρα υλοποιήσιμο, να είμαστε ταπεινοί, αυτή τη στιγμή είμαστε τρεις βαθμούς από την άνοδο, δεν ξέρω μέχρι το τέλος πολλά αλλάζουν. Το σίγουρο είναι ότι όλοι ενωμένοι και χωρίς άγχος θα διεκδικήσουμε σαν ομάδα τις πιθανότητες που έχουμε.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad