Μηνύματα μεγάλων αλλαγών στους πίνακες διαιτητών

Super League 1 4 Νοεμβρίου 2016, 20:14

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι σημερινοί ορισμοί των διαιτητών της 10ης αγωνιστικής της Super League αφού όπως φάνηκε οι αλλαγές ξεκίνησαν ήδη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανάληψη των καθηκόντων από τον Γιώργο Μπίκα ως υπεύθυνο διαιτησίας μετά την έλευση της Επιτροπής Εξομάλυνσης έφερε και τις πρώτες ριζικές αλλαγές στους ορισμούς των διαιτητών.

Εκτός των επιλογών του λοιπόν, για τους αγώνες της 10ης αγωνιστικής της Super League έμειναν αρκετά γνωστά ονόματα, που δεν ορίστηκαν ούτε ως τέταρτοι, όπως οι Παππάς, Βοσκάκης, Δημητρόπουλος, Σπάθας, Αρετόπουλος και Δελφάκης.

Στη θέση τους ο νέος επικεφαλής της διαιτησίας όρισε αρκετά νέα πρόσωπα από τους πίνακες της Β’ εθνικής. Όπως ο Μανώλης Σκουλάς που ορίστηκε στο ματς του Πλατανιά με τον Ηρακλή, αλλά ακόμα και οι Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος στο Παναιτωλικός-ΑΕΛ, Αλέξανδρος Κατσικογιάννης στο Λεβαδειακός-Ξάνθη και Αθανάσιος Τζήλος στο Κέρκυρα-Βέροια.

Επίσης τέταρτοι ορίστηκαν τρία νέα πρόσωπα, οι Σέζος, Τσαμούρης και Κουτσιαύτης. Επίσης υπάρχουν και τρεις νέοι βοηθοί, οι Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Καραλής (Ηπείρου) και Νατσιόπουλος (Μακεδονίας).

Bέβαια κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει από δω και πέρα και αν αυτές οι αλλαγές μονιμοποιηθούν.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania