Μήνυμα του ΟΦΗ κατά του μπούλινγκ | video

ΟΦΗ | 7 Μαρτίου 2023, 18:50

Αντιπροσωπεία του ΟΦΗ (Πουρσανίδης, Τσιλιανίδης και Νέιρα) επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, με τους μαθητές να τους υποδέχονται με μαντινάδα.

Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού είναι η 6η Μαρτίου, η οποία καθιερώθηκε πανελληνίως από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος.

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού αντιπροσωπεία του ΟΦΗ -αποτελούμενη από τους Πουρσανίδη, Τσιλιανίδη και Νέιρα- επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Μία μέρα μετά την πανελλήνια ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού, η ομάδα μας με τους Ηλία Πουρσανίδη, Κοσμά Τσιλιανίδη και Χουάν Νέιρα επισκέφθηκε το 1ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου και έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά του bullying.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ μοίρασαν αυτόγραφα και έπαιξαν μαζί με τα παιδιά, μεταξύ των οποίων φοιτούν και οι δύο γιοι μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής προσωπικότητας της ομάδας μας, του κ. Γρηγόρη Τσινού. Οι μαθητές απ’ την πλευρά τους είχαν ετοιμάσει μία μαντινάδα – έκπληξη για τον ΟΦΗ!»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad