Μήνυμα από Ντι Μαρία σε Φράνκο Σέι! | video

Football League | 21 Ιουλίου 2021, 17:14

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ Ανχελ Ντι Μαρία έστειλε μήνυμα υποστήριξης και εμψύχωσης στον πρώην παίκτη της Παλαιόχωρας Φράνκο Σέι!

Αμφότεροι κατάγονται από την ίδια πόλη, το Ροσάριο της Αργεντινής και ο σταρ της Εθνικής ομάδας που πρόσφατα με δικό του γκολ χάρισε το Κόπα Αμέρικα στη χώρα του έστειλε το δικό του μήνυμα στον 23χρονο επιθετικό, ο οποίος ήρθε πρώτη φορά στην Ελλάδα με σκοπό να ενταχθεί στα Χανιά, αλλά τελικά βρέθηκε στην Παλαιόχωρα. Ο Φράνκο ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Football League με τη φανέλα της ΑΕΠ Κοζάνης έχοντας 3 γκολ σε 9 παιχνίδια.

Η ομάδα του αναφέρει τα εξής:

Μήνυμα υποστήριξης και εμψύχωσης του ποδοσφαιριστή μας Φράνκο έστειλε ο παγκοσμίου φήμης διεθνής Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Άνχελ Ντι Μαρία.

Φράνκο και Ντι Μαρία κατάγονται από την ίδια πόλη, το Ροσάριο της Αργεντινής.

Κοινός φίλος, εξήγησε στον Άνχελ Ντι Μαρία την προσπάθεια ποδοσφαιρικής καταξίωσης που κάνει με την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ο Φράνκο Σέα και εκείνος έστειλε ένα μήνυμα με βίντεο στο οποίο δηλώνει ότι χαίρεται για την εξέλιξη του,  του δίνει τη συμβουλή να συνεχίσει με πίστη και σκληρή δουλειά την προσπάθεια του και  εύχεται πρόοδο και επιτυχίες.

Δείτε το μικρό βίντεο:

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad