Μιντιούρης: Φάουλ του Φορτούνη πριν την ισοφάριση του Ολυμπιακού

Πλατανιάς | 2 Απριλίου 2017, 17:58

Άκυρο θεωρεί το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού χθες με τον Πλατανιά ο Ναούμ Μιντιούρης, καθώς προηγήθηκε φάουλ του Φορτούνη στον Καρυπίδη.

Ο καθηγητής διαιτησίας Ναούμ Μιντιούρης σχολίασε για λογαριασμό της ιστοσελίδας SDNA τις διαιτητικές αποφάσεις του Ζαχαριάδη και των βοηθών του στην χθεσινή αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πλατανιάς 2-1.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάλυση των επίμαχων φάσεων:

1′ Ο 1ος βοηθός Λάμπρου σταματάει επίθεση του Πλατανιά με ανύπαρκτο off side στον Στάθη.

34′ Ο 2ος βοηθός Νικολαΐδης λανθασμένα δεν υποδεικνύει off side τον Ανδρούτσο του Ολυμπιακού.

43′ Σωστά ο διαιτητής Ζαχαριάδης καταλογίζει πέναλτι υπέρ του Πλατανιά, διότι στο γύρισμα της μπάλας στο σουτ του Γιακουμάκη, ο Φιγκέιρας του Ολυμπιακού ανακόπτει τη μπάλα με πρόθεση με το χέρι του, θα έπρεπε όμως να του δείξει και κίτρινη κάρτα, καθώς η μπάλα είχε κατεύθυνση την εστία.

54′ Πριν την επίτευξη του γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, υπάρχει παράβαση φάουλ που κάνει ο Φορτούνης στον Καρυπίδη. Τον σπρώχνει και τον βγάζει εκτός πορείας. Κακώς ο διαιτητής δεν υπέδειξε την παράβαση. Στη συγκεκριμένη φάση θα μπορούσε να τον βοηθήσει και ο 1ος βοηθός.

70′ Λάθος του 2ου βοηθού που υποδεικνύει off side τον παίκτη του Πλατανιά, Σίγκνιεβιτς, ο οποίος φεύγει από κανονική θέση.

75′ Σωστά σφυρίζει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού ο Ζαχαριάδης, θα έπρεπε όμως να δείξει και κίτρινη στον Στάθη, διότι χρησιμοποίησε τον αγκώνα του στη διεκδίκηση της μπάλας με τον Μάριν.

91′ Ο Στάθης προσπαθεί να κάνει σέντρα προς την εστία του Ολυμπιακού, ο Ντε λα Μπέγια σταματάει τη μπάλα με το χέρι, ο βοηθός όμως δεν σημειώνει την παράβαση (εκτός περιοχής), αλλά ούτε και υποδεικνύει το κόρνερ υπέρ του Πλατανιά.

Γενικό σχόλιο Μιντιούρη: Μέτρια η διαιτησία του κ. Ζαχαριάδη, με σοβαρά λάθη και οι δύο βοηθοί.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad