Μινώταυρος και Ασπίδα έπαιξαν απέναντι στην αμερικανική Τζόρτζια

ΕΠΣΧ 6 Ιουλίου 2022, 18:42

Με επιτυχία διεξήχθη το μίνι τουρνουά στο γήπεδο των Μουρνιών όπου δέσποσε η συμμετοχή από την ομάδα επιλέκτων της πολιτείας της Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Oinolatris

Η αμερικανική ομάδα έπαιξε απέναντι σε μικτά τμήματα, στις κατηγορίες Κ10, Κ11 και Κ12, του Μινωταύρου και της Ασπίδας. «Μια εξαιρετική εμπειρία που έφερε κοντά παιδιά από διαφορετικές ηπείρους και κουλτούρα που τους ενώνει το ποδόσφαιρο», όπως τονίζεται από τον Μινώταυρο.

Αναλυτικά όλα όσα δημοσιεύει η ομάδα των Μουρνιών είναι τα εξής:

«Μίνι τουρνουά με τη συμμετοχή μικτών ομάδων Κ10, Κ11 και Κ12, του Μινώταυρου και Ασπίδας οι οποίες αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες από την ομάδα επίλεκτων της πολιτείας της Georgia USA, χτες στο γήπεδο Μουρνιών. Η ομάδα των επίλεκτων στην περιοδεία της στην Ελλάδα αντιμετώπισαν τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού, του Ατρόμητου, του Εργοτέλη και την μικτή Μινώταυρου – Ασπίδας.

Μια εξαιρετική εμπειρία που έφερε κοντά παιδιά από διαφορετικές ηπείρους και κουλτούρα που τους ενώνει το ποδόσφαιρο. Τους φιλοξενούμενους υποδέχτηκαν εκ μέρους του Μινώταυρου οι κ.κ. Σπυριδάκης, Μπομπολάκης, Τσουβαλάς, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων κ. Πρωτοψάλτης, παρουσία των τεχνικών διευθυντών κ.κ. Πασβάντη και Βερναδάκη. Εγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εμφανίσεων και οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο».

Estrella
Papantonakis Cards
ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Crepaland Greece
Poppies sexy show club

Rabona ad