Μιλόγεβιτς: Στο “πρόγραμμα” η αναβολή, άλλο παιχνίδι με Πλατανιά

Πλατανιάς | 30 Νοεμβρίου 2016, 19:44

Δεν επηρεάζει σύμφωνα με Βλάνταν Μιλόγεβιτς η αναβολή του αγώνα με τον Κισσαμικό την ομάδα του Πανιωνίου. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" με δηλώσεις του στο Μάλεμε μίλησε για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου, αλλά και γι’ αυτόν που ακολουθεί το Σάββατο με τον Πλατανιά.

planakis

Σύμφωνα με όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

Για την αναβολή και αν ταλαιπωρείται ο Πανιώνιος: «Εντάξει, τι να κάνουμε… Αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα, είναι στο επάγγελμά μας. Το γήπεδο είναι πολύ ακατάλληλο από τη στιγμή που βρέχει συνέχεια και αυτά που ακούμε από τους ανθρώπους εδώ στα Χανιά είναι ότι συμβαίνει πολύ σπάνια. Οντως όμως οι άνθρωποι του Κισσαμικού προσπάθησαν να το βελτιώσουν αλλά πράγματι είναι ακατάλληλο και πάρα πολύ επικίνδυνο. Τι να κάνουμε, αυτό είναι κάτι που δεν εξηγείται από μας».

Για το ματς που ακολουθεί πλέον με τον Πλατανιά το Σάββατο: «Σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι, δεν θα έλεγα ότι κάποιο παιχνίδι είναι σημαντικότερο από κάποιο άλλο. Σίγουρα ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα κι εμείς προερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι θα ετοιμαστούμε κατάλληλα. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι πάρα πολύ δυνατός με αυτά τα παιχνίδια που έχει παίξει και πιστεύω ότι ο κόσμος που θα έρθει να δει και τον Πανιώνιο θα παρακολουθήσει ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι».

Panionios

Η ομάδα του Πανιωνίου μέσα από το χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου στο Μάλεμε.

Για το αν είναι καλύτερο που δεν έγινε για τον Πανιώνιο το παιχνίδι με τον Κισσαμικό: «Τώρα μπορούμε να πούμε ό,τι θέλουμε. Από τη στιγμή που είναι εντελώς ακατάλληλο το γήπεδο και όλοι οι παίκτες κάθε ομάδας είναι περιουσία της, δεν είναι ότι κάποιος θέλει ή δεν θέλει, σίγουρα όμως θα μπορούσε να γίνει κάποιος τραυματισμός υπό αυτές τις συνθήκες και όχι από το ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που δεν παίξαμε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν αυτή η περίοδος με δεδομένη και την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι η πιο καλή, η πιο “μεστή” για τον Πανιώνιο: «Εμείς δουλεύουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο. Με τον Παναθηναϊκό είχαμε κάποια προβλήματα λόγω των ιώσεων που μας έχουν χτυπήσει. Αυτό που μ’ ενδιαφέρει είναι ότι τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ καλά και σωστά, έχουμε καλό κλίμα, έχω πει πάρα πολλές φορές ότι τα αποδυτήρια είναι πάρα πολύ καλά και όλα τα άλλα είναι για σας, τους δημοσιογράφους, να τα λέτε… Κάθε παιχνίδι για μένα είναι διαφορετικό γιατί και όταν δεν παίζεις καλά αυτό δε σημαίνει ότι έχεις κάποιο πρόβλημα γιατί και ο αντίπαλος μπορεί να είναι καλύτερος. Ελπίζω ότι είμαστε καλά, τα παιδιά είναι καλά, γυρίζουν από τραυματισμούς και από τιμωρίες και ελπίζω ότι στη συνέχεια θα πάμε ακόμα πιο ψηλά».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania