Μηλάκη: «Μεγάλος στόχος οι Ολυμπιακοί Αγώνες»

Ποδηλασία | 3 Σεπτεμβρίου 2023, 20:41

Την 19η θέση στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ κατέκτησε η Αργυρώ Μηλάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Γλασκώβης. Πρόκειται για θέση που τη διατηρεί στις είκοσι καλύτερες ποδηλάτισσες του κόσμου (17η στην παγκόσμια κατάταξη).

KTEO Κρήτης

Η Αργυρώ Μηλάκη συνεχίζει με βασική προτεραιότητα και μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά είναι ικανοποιημένη από την παρουσία της και τόνισε θα προετοιμαστεί με το ίδιο πάθος ενόψει των μεγάλων τεσσάρων διοργανώσεων της νέας χρονιάς, οι οποίες θα κρίνουν και την πρόκριση για το Παρίσι.

Αναλυτικά όσα είπε η Αργυρώ Μηλάκη στη Facebook σελίδα του σωματείου της (ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου):

«Η 19η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που για κάποιους μπορεί να ακούγεται εύκολη ή λίγη, εμένα με αφήνει ικανοποιημένη γιατί με κρατάει μέσα στο μεγάλο στόχο που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Όταν βρίσκεσαι στις 20 καλύτερες του κόσμου είναι ένα μεγάλο επίτευγμα το οποίο πρακτικά με έφερε στην 17η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και τη χώρα μας στην 26η θέση του Ολυμπιακού ranking.

Με αυτά τα δεδομένα θα προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά και τους 4 μεγάλους αγώνες που επί της ουσίας θα κρίνουν και την πρόκριση.

Η αρχή είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα 10-14 Ιανουαρίου στην Ολλανδία και θα ακολουθήσουν τα τρία Nations Cup (παγκόσμια κύπελλα).

Ο άνθρωπος ο οποίος με έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο είναι ο προπονητής μου, Γιώργος Βαρβεράκης και σε εκείνον χρωστάω τα πάντα.

Καθοριστική βοήθεια όμως μου έχει δώσει και ο πρόεδρος του σωματείου μου (Άτλας Ρεθύμνου) κ. Μιχάλης Ταταράκης, όπως και η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, η οποία στηρίζει την προσπάθεια της εθνικής ομάδας.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad