Μικροενοχλήσεις στο γόνατο ο Γκνιάτιτς

Πλατανιάς | 9 Οκτωβρίου 2016, 20:59

Τη Δευτέρα εισέρχεται στην τελική ευθεία η προετοιμασία στον Πλατανιά για την αποστολή που τον περιμένει στην επανέναρξη της Σούπερ Λιγκ με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν όπως είναι γνωστό την ευκαιρία να αγωνιστούν το Σάββατο απέναντι στον Κισσαμικό, στο φιλικό που έγινε με στόχο να τους διατηρήσει σε μία καλή κατάσταση για το ματς που ακολουθεί στο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής. Η εμφάνισή τους κρίνεται ως αρκετά καλή, με το ενδιαφέρον στοιχείο να είναι ότι ο Γιώργος Παράσχος χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Θανάση Τσουράκη που ακολούθησε ατομικό, από τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες ήταν στο κρεβάτι με ίωση. Επίσης δεν αγωνίστηκε ούτε ο Σωτηρίου, με τον Κοκκαλά να υπερασπίζεται την εστία και προς το τέλος του αγώνα να παίρνει τη θέση του ο Λαμπίρης.

Η προετοιμασία για τον Πλατανιά λοιπόν εν όψει Αστέρα ξεκινά τη Δευτέρα με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει το πρωί στο Μάλεμε. Ο Γκνιάτιτς έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, οι οποίες δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό, παρόλα αυτά η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει στο πλαίσιο της προπόνησης. Επίσης, ο Τσουράκης αναμένεται να μπει κανονικά.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad