Μικροενοχλήσεις για Μάριο Μαρτίνεθ και Κουρέλλα

Χανιά | 28 Σεπτεμβρίου 2016, 23:06

Δεν λένε να… εγκαταλείψουν τον Κισσαμικό τα προβλήματα, καθώς ο Μάριο Μαρτίνεθ όπως και ο Κουρέλλας ακολούθησαν την Τετάρτη το απόγευμα -λόγω μικροενοχλήσεων- ατομικό πρόγραμμα.

/Bella Pizza

Ετσι, μένει μέσα στις επόμενες μέρες να ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Ισπανού, αλλά και του Κουρέλλα, δύο παικτών που βάσει των δοκιμών που πραγματοποιεί ο Σπύρος Μπαξεβάνος στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, προορίζονται ως δύο από τις βασικές του λύσεις για τη χρονιά που ακολουθεί, αν και ειδικότερα για τον Μαρτίνεθ είναι “φυσιολογικό”.

Από εκεί και πέρα, ο προερχόμενος από τραυματισμό, Κίκε ακολούθησε προληπτικά ειδικό πρόγραμμα, ενώ όσον αφορά τον Τσερκέζο, μέρα με την ημέρα ανεβάζει ρυθμούς δείχνοντας να ξεπερνά το πρόβλημα με τον τραυματισμό του.

Η ενημέρωση για τη διπλή προπόνηση της Τετάρτης από τον Κισσαμικό είναι η εξής:

Διπλή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την ομάδα μας, που συνεχίζει τη σκληρή δουλειά εν αναμονή της απόφασης για την έναρξη της Football League.

Στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων συμμετείχε ο Τσερκέζος, ενώ ο Κίκε προληπτικά έκανε ειδικό πρόγραμμα. Λόγω μικροενοχλήσεων ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε το απόγευμα ο Κουρέλλας, όπως και ο Μάριο Μαρτίνεθ.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης (29/09).

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad