Miha bodytec: η νέα μέθοδος εκγύμνασης είναι 20′ την εβδομάδα!

Γενικά Θέματα 15 Φεβρουαρίου 2017, 14:25

Τα μυστικά ενός νέου τρόπου εκγύμνασης παρουσιάζει με συνέντευξή του στο athlitiko ο Λευτέρης Θεοδωράκης αναφέροντας τι είναι η μέθοδος εκγύμνασης Miha bodytec και πώς αυτή λειτουργεί.

Ο Χανιώτης γυμναστής που διατηρεί επιχείρηση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 36 λύνει με τις απαντήσεις του όλες τις σχετικές απορίες, σχετικά με τον εναλλακτικό αυτό τρόπο εκγύμνασης.

14424932 287556448294736 6875915851990347274 o

«Το Miha bodytec είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυών ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τους βαθύτερους σταθεροποιητικούς μύες για ενίσχυση της δύναμης, σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Λευτ. Θεοδωράκης.

Ακολουθεί η συνέντευξη στο athlitiko

Πείτε μας, τι είναι η νέα μέθοδος εκγύμνασης Miha bodytec και πώς λειτουργεί;

To miha bodytec είναι ο νέος τρόπος άσκησης που φέρνει επανάσταση στον κλασσικό τρόπο εκγύμνασης, αλλάζοντας τα δεδομένα σε όσα ξέραμε μέχρι σήμερα. Συνδυάζοντας την πολυτέλεια του χρόνου με την επιθυμία για άσκηση και ευεξία, χωρίς συμβιβασμούς και δίχως χρονοβόρες και αναποτελεσματικές προπονήσεις, το miha bodytec απευθύνεται σε όλους με τις εξατομικευμένες λειτουργίες του και τις πολλές περιοχής εφαρμογής στο ανθρώπινο σώμα και τους μύες. Η χρήση του γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο από εκπαιδευμένους προσωπικούς γυμναστές με απόλυτη επιτυχία, σε ινστιτούτα ευεξίας και ομορφιάς, κέντρα αποκατάστασης και φυσικοθεραπευτήρια. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι πρωταθλητές σε πολλά ατομικά και ομαδικά αθλήματα, χρησιμοποιούν την ηλεκτρική υποκίνηση μυών συμπληρωματικά στην συστηματική τους προπόνηση. To miha bodytec χάρη στην πρωτοποριακή του λειτουργία, έχει καταστεί η πλέον καινοτόμα εξέλιξη της άσκησης. Ασφαλές και εύκολο στη χρήση, το μόνο που χρειάζεται είναι η τοποθέτηση του ειδικά σχεδιασμένου γιλέκου που διεγείρει τον αγωνιστή και τον ανταγωνιστή μυ, καθώς και τις πιο βαθιές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, χαρίζοντας ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος. Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού, αλλά και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος. 20 λεπτά ανά προπόνηση είναι αρκετά για να αυξηθεί η ταχύτητα της κίνησης, χωρίς καταπονήσεις στο μυοσκελετικό σύστημα και τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες!

14310568 284871268563254 7144367144153688605 o

Σε ποιους απευθύνεται το Miha bodytec;

Το Miha bodytec είναι κατάλληλο για όλους, άντρες και γυναίκες από 16 ετών και πάνω. Αντενδείξεις υπάρχουν μόνο σε συγκεκριμένα άτομα που έχουν βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, όπως όσοι πάσχουν από καρδιακές ασθένειες ή έχουν βηματοδότη. Επίσης θα πρέπει να υπάρχει ιατρική βεβαίωση στα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση, θρόμβωση, διαταραχές του κυκλοφορικού, αρτηριοσκλήρυνση, νευρολογικές ασθένειες, επιληψία, κήλη, φυματίωση, όγκους, διαβήτη, προβλήματα των νεφρών.

14362480 285947631788951 2558441649790446597 o

Μπορεί κάποιος να χάσει βάρος με το Miha bodytec;

Ναι, στην πρώτη φάση των ασκήσεων με το Miha bodytec, θα αρχίσεις να χάνεις πόντους, ενώ κατά τη δεύτερη φάση, η ηλεκτρομυική διέγερση ενισχύει την επίθεση στις αποθήκες που συσσωρεύεται το λίπος του ανθρωπίνου σώματος. Λόγω της αύξησης της μυϊκής δραστηριότητας κατά πέντε φορές, αυξάνεται και η κατανάλωση ενέργειας και φυσικά η καύση περισσότερων θερμίδων.

Τι είναι αυτό που το κάνει πιο αποτελεσματικό από τη συμβατική άσκηση με τα βάρη;

Το Miha bodytec είναι ένα πλήρες σύστημα εκγύμνασης που ενεργοποιεί πάνω από το 90% των μυών ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας και τους βαθύτερους σταθεροποιητικούς μύες για ενίσχυση της δύναμης, σε αντίθεση με τη συμβατική προπόνηση.

F79B0823 1

Μετά από πόσο διάστημα θα δει κάποιος αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το Miha bodytec;

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία με τη χρήση του Miha bodytec, υπάρχει η αίσθηση αναζωογόνησης στο σώμα σου. Μετά από τρεις κιόλας συνεδρίες, εμφανίζονται ορατά αποτελέσματα όπως η καλύτερη στάση του σώματος. Μετά από έξι διαδοχικές συνεδρίες, αρχίζει η αναμόρφωση του σώματος, η αύξηση της δύναμης, ακόμα και η βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

Το Miha bodytec προσφέρεται για μακροπρόθεσμη άσκηση;

Ναι, όπως συμβαίνει και με την συμβατική γυμναστική, έτσι και με το Miha bodytec, η άσκηση θα πρέπει να γίνεται σε τακτικά χρονικά διαστήματα. Αν δεν προπονείσαι για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, οι μύες θα επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση.

 1568790 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

Τι πρέπει να έχει κάποιος μαζί του κατά τη διάρκεια της συνεδρίας;

Εφόσον σου παρέχεται νερό, πετσέτες, πρόσβαση σε ντους, το μόνο που χρειάζεσαι μαζί σου είναι την καλή σου διάθεση.

Η μέθοδος εκγύμνασης Miha bodytec έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας, είναι επικίνδυνη;

Σε καμία περίπτωση. Η γυμναστική ή θεραπεία με τη χρήση ρεύματος χαμηλής συχνότητας ηλεκτροδιέγερσης, δεν είναι επικίνδυνη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, οι μικροί εγγενείς ηλεκτρικοί παλμοί του γιλέκου Miha bodytec, δε φτάνουν στα όργανα ή την καρδιά και ενεργοποιούν αποκλειστικά τους γραμμωτούς σκελετικούς μύες ελέγχοντας τις ίνες ταχείας συστολής τους, με τη διέγερση να είναι οικεία για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ BODYTEC ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 36

 1568847 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

 1568937 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

 1568958 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

 1568979 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

 1568980 bodytec by Vasilis Kaliontzakis

karta antonis garden

Rabona ad