Μηδέν… στις Μουρνιές | pics

Μινώταυρος Ικαρος Μουρνιών | 26 Νοεμβρίου 2022, 17:54

Στο 0-0 κόλλησαν στις Μουρνιές, Μινώταυρος και Ικαρος. Σε ένα ματς χωρίς πολλές ευκαιρίες οι δύο ομάδες δε μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Oinolatris

Το ματς είχε καλό ρυθμό για τις δύο ομάδες, αλλά όχι πολλές φάσεις. Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικότερα στο τελευταίο 20λεπτο καταγράφηκαν οι πιο σημαντικές προϋποθέσεις.

Στο 70′ για τον Ικαρο, ο Παπαδοκωνσταντάκης βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε τη μπάλα πάνα από τα δοκάρια.

Η μεγαλύτερη φάση για τον Μινώταυρο ήταν στο 83′, σε σέντρα του Περδικάκη και σουτ του Αναστασόπουλου το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Νιαουνάκη.

Στο 90+2′ ο Ικαρος έφτασε κοντά στο 0-1, μετά από φάουλ του Χριστόπουλου και κεφαλιά του Παπαδοκωνσταντάκη που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια.

Διαιτητής: Koυκουράκης. Βοηθοί: Αναστασάκης – Κολοκοτρώνης

Μινώταυρος (Βασίλης Κούτας): Καλοριζικάκης, Δαμανάκης (82′ Ξεκουκουλωτάκης), Αλεξιάδης, Σούλκε, Θάνος, Βόρφι, Νταγιάκος, Κουκάκης (40′ Αναστασόπουλος), Κουτσίκος (46′ Χατζής), Γιαννακίδης (70′ Σεληνιωτάκης), Περδικάκης

Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Νιανουνάκης, Μαρκαντωνάκης (69′ Παπαδοκωνσταντάκης), Αργυρίου, Κουργιαντάκης, Καστρινάκης (60′ Χαϊντούτης), Λαφαζάνης, Μπομπολάκης, Λιάσκας Β., Παπαδάκης, Λιάσκας Μ. (75′ Νιολάκης), Γαλεράκης (69′ Χριστόπουλος)

Estrella

Rabona ad