Μηδέν γκολ σε τέσσερα παιχνίδια…

Πλατανιάς | 23 Οκτωβρίου 2016, 17:41

Ανησυχητικές διαστάσεις έρχεται να λαμβάνει για τον Πλατανιά η... δυστοκία που παρουσιάζει στο σκοράρισμα. Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχει σκοράρει!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, εκεί που τις πρώτες δύο αγωνιστικές είχε ξεκινήσει με 4 γκολ, στα 4 τελευταία παιχνίδια το γκολ… αγνοείται. Και όχι μόνο αγνοείται αλλά ειδικότερα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, αυτό με την Ξάνθη, ο Πλατανιάς δεν έκανε ουσιαστικά ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά όμως το παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να ληφθεί υπόψη η απουσία του Γιώργου Μανούσου, που αποδείχτηκε πως ήταν πλήγμα, αφού κακά τα ψέμματα είναι παίκτης που δημιουργεί ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και ουσιαστικά είναι βαρόμετρο για την χανιώτικη επίθεση.

Ετσι, φτάνουμε σε ένα πολύ άσχημο στατιστικό, αυτό που επιβεβαιώνεται τις τελευταίες αγωνιστικές και ειδικότερα στα παιχνίδια με Γιάννινα, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη που ο Πλατανιάς δεν έχει μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Αυτό είναι ένα γεγονός που σίγουρα προβληματίζει το ερυθρόλευκο στρατόπεδο και ειδικότερα τον προπονητή του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο. Στα δε τελευταία λεπτά του αγώνα με την Ξάνθη και ειδικότερα στο 70ο λεπτό και μετά που μπήκε ως αλλαγή, ο Πλατανιάς βρέθηκε να παίζει με δύο επιθετικούς κόντρα στην Ξάνθη, τον Γιακουμάκη και τον Ντιλαβέρ, σε μια διάταξη 4-4-2, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε ουσιαστικά όχι μόνο να κάνει γκολ, αλλά να δημιουργήσει κάποια σοβαρή ευκαιρία.

Τέλος πάντων, το ζητούμενο δεν είναι τι έγινε στο ματς με την Ξάνθη, όπου ο Πλατανιάς εγκλωβίστηκε απέναντι στους Ακρίτες, αλλά ότι εδώ και πολύ καιρό δεν μπορεί να βάλει γκολ κάτι που είναι πάρα πολύ ανησυχητικό…  

Estrella