Μιχελάκης: Ίσως μέτρησε η εμπειρία μας

Βόλεϊ Beach Volley | 13 Αυγούστου 2018, 13:04

Ο Γιώργος Μιχελάκης και ο συμπαίκτης του Στάθης Αραμπόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ22 στο beach volley, γεγονός φυσικά που έφερε τη μεγάλη ικανοποίηση τους.

Οι δύο νεαροί αθλητές αναφέρθηκαν στους δύσκολους αγώνες που έδωσαν μέχρι να φτάσουν στην κορυφή και υποστήριξαν ότι στην κατάκτηση της πρώτης θέσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η περισσότερη εμπειρία που διέθεταν από τους αντιπάλους τους.

Ο χανιώτης πρωταθλητής είπε αρχικά στο volleyball.gr:  «Στο φετινό πρωτάθλημα είχε πολύ καλές ομάδες. Παίξαμε δύσκολους αγώνες και γενικά ήταν καλό τουρνουά. Παίξαμε δύσκολο προημιτελικό, ημιτελικό και στο τελικό ήμασταν πίσω στο σκορ στο πρώτο σετ 16-10, καταφέραμε όμως να το γυρίσουμε και πήραμε ψυχολογία. Ίσως η εμπειρία μας μέτρησε λίγο περισσότερο».

Ο Αραμπόπουλος πρόσθεσε: «Θα συμφωνήσω με τον συμπαίκτη μου ότι μίλησε η εμπειρία στο τέλος. Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το πρώτο σετ. Η διοργάνωση είχε δυνατά ζευγάρια με άρωμα από Masters, με τον Ιωαννίδη και τον πρωταθλητή Ελλάδας Άγγελο Μανδηλάρη.

Ήταν υψηλού επιπέδου διοργάνωση και δεν το έχω πιστέψει ακόμα η αλήθεια είναι. Σοβαρά ασχολούμαι για δύο χρόνια με το beach. Είμαι στην αρχή ακόμα και χρειάζομαι δουλειά. Δεν ξέρω αν θα παίξω στη σάλα, το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθώ τον χειμώνα με το beach volley. Το αφιερώνουμε στις οικογένειές μας που μας στηρίζουν, στους φίλους μας και τους χορηγούς που βρίσκονται δίπλα μας».

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad