Μία ζωή μαζί, το Σάββατο… χώρια

Παρασκήνιο | 22 Οκτωβρίου 2020, 10:50

Δύο ανερχόμενοι προπονητές των Χανίων, με κοινή διαδρομή στη ζωή αλλά και στο ποδόσφαιρο, ήρθε η ώρα να βρεθούν αντιμέτωποι!

Ο λόγος για τους Γιώργο Λαμπιθιανάκη και Γιώργο Τζατζιμάκη, δύο παιδιά των Παχιανών, που από μικρή ηλικία “έδεσαν” και ξεκίνησαν την κοινή ποδοσφαιρική τους πορεία στη Δόξα Παχιανών. Ακολούθησαν Κεραμειά, Ιδομενέας 2008 και στη συνέχεια τη “σκυτάλη” πήρε η προπονητική, όπου το 2013 ξεκίνησαν μαζί το ταξίδι τους, παρακολουθώντας τη σχολή UEFA C. Παράλληλα η φιλία αυτή επισφραγίστηκε και με κουμπαριά, αφού ο Λαμπιθιανάκης έχει βαφτίσει το πρώτο παιδί του Τζατζιμάκη, τον Θοδωρή.

Το Σάββατο ο ένας ως προπονητής της Κ16 του Πανακρωτηριακού (Λαμπιθιανάκης), θα υποδεχθεί τον δεύτερο (Τζατζιμάκη) με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΠ Σούδας.

Για τη συνάντηση αυτή ο Λαμπιθιανάκης στα σόσιαλ μίντια αναφέρει τα εξής:

– 3η δημοτικού στο 16ο δημοτικό σχολείο Χανίων γνωριστήκαμε

–  5η δημοτικού ξεκινήσαμε την κοινή μας πορεία στη Δόξα Παχιανών και το ποδόσφαιρο των Χανίων

– 2013 μαζί στη σχολή Uefa C και κοινό ξεκίνημα στο όμορφο ταξίδι της προπονητικής, όπου πρώτη φορά θα μας βρει αντιμέτωπους μετά από 7 χρόνια

Χιλιάδες στιγμές αδελφέ μου, στα σχολεία, στα γήπεδα, μου εμπιστευτήκατε τον Θοδωρή σας ως πνευματικό μου παιδί, και μια ζωή περίπου (27 χρόνια) φαγούρας. Ήρθε η στιγμή, που οι Διόσκουροι όπως μας έλεγαν εκεί στη Δόξα και στον Ιδομενέα αργότερα, να βρεθούμε αντιμέτωποι. Σε 2 ιστορικές, εξαιρετικές ομάδες και Ακαδημίες πλέον σε περιμένω Αδελφέ μου στα Καθιανά το Σάββατο και εύχομαι η καζούρα που θα σου κάνω την άλλη εβδομάδα να είναι ατελείωτη.

karta antonis garden