Μια υπογραφή “κολλά” πάλι τα πάντα…

Σπορ 26 Ιανουαρίου 2021, 17:39

Εκκρεμές εξακολουθεί να παραμένει το θέμα της έναρξης των εργασιών, των πρώτων που αφορούν το κολυμβητήριο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζήτημα "κολλά" στη γραφειοκρατία.

Για μια ακόμα φορά η γραφειοκρατία φαίνεται πως παίζει κυρίαρχο ρόλο προκειμένου στην προκειμένη περίπτωση να προχωρήσουν «τα μερεμέτια» όπως τα είχε χαρακτηρίσει και είχε δεχτεί την κριτική γι’ αυτό, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Οπως αναφέρει η πληροφόρηση μας απομένει κάτι (ακόμα…) τελευταίο, μια εκκρεμότητα που προκύπτει από την ίδια την ΓΓΑ, «μια υπογραφή» όπως λέγεται προκειμένου να μπει μέσα ο εργολάβος ο οποίος στο μεταξύ έχει πλειοδοτήσει, δηλαδή έχει κερδίσει το διαγωνισμό και είναι έτοιμος να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες!

Υπενθυμίζεται πως αυτές αφορούν την αποκοπή και αποκομιδή του σκέπαστρου στο κολυμβητήριο, την τοποθέτηση των πυλώνων φωτισμού στην πενηντάρα πισίνα και κάποιες ακόμα εργασίες που πρέπει να υπάρξουν στις μικρότερες πισίνες.

Επίσης παρότι έχει χαρακτηριστεί σαν τυπική διαδικασία, δεν έχει υπογραφεί μέχρι αυτή τη στιγμή η προγραμματική σύμβαση μεταξύ υφυπουργείου – ΟΑΚ που θα επιτρέψει στον Οργανισμό να ξεκινήσει τις διαδικασίες για την σύνταξη των μελετών μέσα στο χρόνο των τεσσάρων μηνών που έχει καθοριστεί προκειμένου στη συνέχεια να συνταχθεί η αναλυτική κατάσταση για τα έργα που χρειάζεται να γίνουν συνολικά πλέον στο κολυμβητήριο Χανίων…

karta antonis garden