Μία τον πήρε… μία τον έδωσε τον Σάκιτς η Κηφισιά

Super League 1 9 Σεπτεμβρίου 2023, 15:15

Ο Εμάνουελ Σάκιτς μπορεί ν' αποκτήθηκε πριν από λίγο καιρό από την Κηφισιά, ωστόσο η νεοφώτιστη ομάδα στην Super League ανακοίνωσε την παραχώρηση του στην ΤΣΚΚΑ Σόφιας.

«Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς», επισημαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Κηφισιά, δικαιολογώντας έτσι την απόφαση να τον παραχωρήσει.

Ο Aυστριακός αμυντικός πρόλαβε να παίξει με την Κηφισιά σε τρία μόλις παιχνίδια φέτος ενώ προηγουμένως είχε φορέσει τις φανέλες του Ιωνικού και του Άρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τον Εμάνουελ Σάκιτς

Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς.

Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας.

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad