Μία… ντουζίνα λύσεις συμβολαίων στην ΑΕΛ

Super League 1 11 Μαΐου 2017, 17:32

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά 12 ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΛ, που μαζί με το συμβόλαιο του Μανώλη Μονιάκη έλυσε και αυτά των Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδη, Γιοβάνοβιτς, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Εφμορφίδη, Ρέγες, Μακρή, Αβραάμ και Τσακοπίνο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση η λύση των συμβολαίων έγινε κατόπιν απόφασης του προπονητή Πάους και σε συμφωνία με τη διοίκηση και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ειδικές ευχαριστίες υπάρχουν για τους Ξενοδοχόβ, Γιοβάνοβιτς και Αβραάμ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Λάρισας:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι μέχρι σήμερα έχουν λυθεί κατόπιν αποφάσεως του προπονητή κ. Paus και σε συμφωνία με την διοίκηση και την ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών Ξενοδόχοβ, Κουτογλίδη, Jovanovic, Μονιάκη, Masalesa, Ikaunieks, Guluzade, Εφμορφίδη, Reyes, Mακρή, Αβραάμ και Chakopino.

Ειδικά για τους Γεννάδιο Ξενοδόχοβ, Borislav Jovanovic και Ανδρέα Αβραάμ  η ΠΑΕ ΑΕΛ, ο κ. Αλέξιος Κούγιας και οι οπαδοί μας θέλουμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για τα όσα προσέφεραν στην ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Οι Ξενοδόχοβ και Jovanovic ήταν στυλοβάτες πάνω στους οποίους βασίστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για την άνοδο από την Football League στην Super League, αλλά προσέφεραν και πολύτιμες υπηρεσίες για να επιτευχθεί ο  στόχος της παραμονής στην Super League  στην  σεζόν που ολοκληρώθηκε και οι δύο τους αποτελούν μέρος της ιστορίας της ΑΕΛ  και γι αυτούς υπάρχουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις. Η πόρτα της ΑΕΛ είναι πάντα ανοιχτή γι αυτούς.

Ο Ανδρέας Αβραάμ με τον χαρακτήρα του και με το αγωνιστικό του πάθος ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους για την παραμονή στην κατηγορία και η απόφαση του να αποχωρίσει για να επιστρέψει στην Κύπρο έγινε αμέσως σεβαστή, αλλά μας άφησε ένα μεγάλο κενό.

Όλους τους παίχτες που έφυγαν μέχρι τώρα τους ευχαριστούμε, γιατί όλοι μας βοήθησαν να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο τον στόχο μας απέναντι σε όλους και σε όλα, τα οποία συνέβησαν ειδικά τις τελευταίες  αγωνιστικές.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania