Μία νίκη μακριά από την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου ο Γρανίτης

Σφακιά Γρανίτης | 2 Απριλίου 2017, 20:41

Με το ευρύ 7-0 κέρδισε ο Γρανίτης στην Αγ. Μαρίνα τα Σφακιά για την 23η αγωνιστική και απέχει μία νίκη μακριά από την μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου της Β' Κατηγορίας που συνοδεύεται από την άνοδο στο παραπάνω τη τάξει πρωτάθλημα.

Γνήσιο χατ τρικ στο παιχνίδι σημείωσε ο Αράπη αφού βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές στο 17′, το 25′ και το 62′, ενώ ακόμα δύο γκολ πρόσθεσε ο Χρήστος Μπουρμπάκης που είχε ανοίξει το σκορ στο 5′, ενώ  στο 44′ είχε κλείσει το ημίχρονο στο 6-0.

Από ένα γκολ είχαν πετύχει ενδιάμεσα στο παιχνίδι ο Δημήτρης Μαυρεδάκης στο 9′ -το 2-0-και ο Μπεριάδης σο 32′ -το 5-0- για την εύκολη επικράτηση του Γρανίτη στο παιχνίδι.

Γρανίτης ( Γιώργος Μπονατάκης): Μελισσινός, Καστρινάκης, Μπουρμπάκης, Παπάς, Ποντικάκης, Μαυρεδάκης, Δασκαλάκης, Αράπη, Κουτουλάκης, Μπεριάδης (46′ Δράμι), Βακαλουνάκης

Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Σφυνιαδάκης, Γ. Χομπιτάκης, Λ. Χομπιτάκης, Γ. Τζωρτζάκης, Σ. Τζωρτζάκης (20’ λ.τρ. Καγιαδάκης), Δεληγιαννάκης, Σφυνιάς, Βούρβαχης,Μπούχλης, Συγγελάκης, Κυριακάκης

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad