Μία μεταγραφή αριστερού μπακ και… τέλος!

Πλατανιάς | 10 Ιουνίου 2016, 11:15

Η μεταγραφή του Ντιντάκ Ντεβέσα ολοκληρώνει για τον Πλατανιά το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού σχεδιασμού εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν! Εφόσον δεν αλλάξει κάτι στην πορεία του χρόνου, απομένει να γίνει μία ακόμα κίνηση που αφορά την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Ο συγκεκριμένος αριστερός ακραίος αμυντικός θα είναι η εναλλακτική λύση για τον Παράσχο μαζί με τον Βάντερσον, αφού σχέδιο της ομάδας είναι να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση. Για τη συγκεκριμένη, έχει ακουστεί εδώ και μέρες το όνομα του Κούρου από τον Ατρόμητο αλλά δεν είναι το μοναδικό.

Το θέμα είναι ότι ο Πλατανιάς με τη μεταγραφή του Μανούσου κατά μεγάλο ποσοστό κι ας βρισκόμαστε μόλις στις 10 Ιουνίου έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις του. Εν ολίγοις, η ομάδα είναι ουσιαστικά “έτοιμη”, οπότε ο Γιώργος Παράσχος με την έναρξη της προετοιμασίας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και πολύ πιθανώς με δεδομένο ότι ήδη έχουν γίνει οι 5 από τις 6 μεταγραφές και την εναλλακτική λύση για τον αριστερό μπακ!

Μεταγραφή και δη πέραν του αριστερού μπακ θα γίνει εφόσον υπάρξει πώληση, χωρίς ανάμεσα σε αυτούς να συμπεριλαμβάνεται ο Μιλούνοβιτς που είναι δεδομένο ότι την επόμενη χρονιά δεν θα παίζει στον Πλατανιά. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad