Μία… διαφορετική προπόνηση με τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων

Πλατανιάς | 22 Μαρτίου 2017, 21:04

Παρουσία θεατών πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά. Και που είναι η είδηση, θα ρωτήσετε. Στο ότι οι θεατές προέρχονταν από τις δύο τελευταίες τάξεις του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ενημέρωση της Χανιώτικης ΠΑΕ:

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες της ομάδας μας, καθώς η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε με παρουσία θεατών. Συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε επισκέφθηκαν οι μαθητές της 5ης και της 6ης τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων.

Αρχικά οι μαθητές ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και στο γυμναστήριο από τον διευθυντή της ΠΑΕ, Μανώλη Βαϊδάκη και τη διευθύντρια marketing, Άρτεμις Κατερινάκη, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν την προπόνηση των παικτών.

Στο τέλος του προγράμματος, ο Γιώργος Γιακουμάκης απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα, ενώ στους μικρούς επισκέπτες μοιράστηκαν δώρα εκ μέρους της ΠΑΕ.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι δάσκαλοι: Γιάννης Τσεκούρας, Μαριάννα Ευθυμάκη, Ελένη Ζερβού, Μανόλης Χελιουδάκης, Ευγενία Στεφανάκου και Σταύρος Καρεδάκης.

Όσον αφορά στη σημερινή προπόνηση, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής σε μικρό χώρο. Ο Γιακουμάκης και ο Μανούσος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας μικροενοχλήσεων από χτυπήματα που δέχτηκαν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, χωρίς όμως η κατάσταση τους να εμπνέει ανησυχία.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Estrella