Μία διαφορετική προπόνηση για την ΕΘΚ (pics)

ΕΘΚ | 9 Οκτωβρίου 2017, 23:13

 Την καλύτερη... αποθεραπεία είχε το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Θύελλας Καμίνια το βράδυ της Δευτέρας (9/10) στα Καθιανά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Κολοκοτρώνης οργάνωσε μία ευχάριστη έκπληξη στους παίκτες του, η οποία κρυβόταν τελικά πίσω από την ψησταριά, με τα σουβλάκια και τις μπύρες να κάνουν την εμφάνιση τους στο τέλος της προπόνησης. Έτσι, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές και διοίκηση είχαν την ευκαιρία να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές και να ξεφύγουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης Θύελλα-Καμίνια στην προπόνηση της Δευτέρας, αφού ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κολοκοτρώνης διοργάνωσε ψησταριά και έτσι με το τέλος της προπόνησης ακολούθησε το… δεύτερο ημίχρονο!

Η νεανική ομάδα του Ακρωτηρίου, παρά τις καλές εμφανίσεις της δεν έχει ακόμα την “ουσία”, ωστόσο υπάρχει πίστη στις δυνατότητες και το ταλέντο των παιδιών. Εξάλλου, ήταν εξαρχής γνωστό πως με τόσο μεγάλη ανανέωση, η ομάδα θέλει χρόνο και στήριξη.

Ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης και ο προπονητής Κώστας Κολοκοτρώνης πιστεύουν πως με ανάλογη προσπάθεια και επιμονή, η ομάδα σύντομα εκτός από το να παίζει καλό ποδόσφαιρο, θα καταφέρει να έχει και θετικά αποτελέσματα που θα συμβάλουν στην ψυχολογική τόνωση και τη βαθμολογική άνοδο.

psistaria.jpg1

Kώστας Κολοκοτρώνης-Βασίλης Παπαδάκης (πάνω) και το… η αποθεραπεία που περιελάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης (κάτω)

psistaria.jpg3

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis