«Μια χρονιά γεμάτη συγκινήσεις, δημιουργία και όνειρα…»

Θησέας | 31 Δεκεμβρίου 2017, 22:05

Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει το 2017 η ομάδα του Θησέα Περιβολίων, με τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας και προπονητή της πρώτης ομάδας, Βαγγέλη Ανδρεδάκη να κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που φέυγει σε λίγες ώρες.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στη σελίδα της ομάδας:

Αγαπητά μέλη του ΔΣ, αγαπητοί συνεργάτες, αγαπητοί γονείς και παιδιά.

Αποχαιρετώντας τη χρονιά που μας φεύγει θα ήθελα να σταθώ στην εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι κοντά σας. 
Ο βασικός μας στόχος για τον Θησέα μας μετά από δέκα χρόνια απουσίας από τα δρώμενα του ποδοσφαίρου, ήταν να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία. 
Η φιλοσοφία της ομάδας μας ήταν να βασιστούμε στα παιδιά της περιοχής, να φτιάξουμε μία ακαδημία πρότυπο και να κάνουμε κάποιες προσθήκες παικτών βασιζόμενοι στο ήθος και τον χαρακτήρα.

Διοίκηση προπονητές παίκτες και οι φίλοι της ομάδας μας ήταν οι βασικοί στυλοβάτες της επιτυχίας μας. Βάλαμε το εμείς πάνω από το εγώ, ο σεβασμός , η εμπιστοσύνη και η αγάπη, είναι η πυξίδα μας στο όμορφο ταξίδι μας. 
Μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου βρεθήκαμε στο Κολυμπάρι προσκεκλημένοι από τη Σπάθα Κολυμπαρίου μαζί με την Άμιλλα Μοδίου και την Πέργαμο Βρυσσών σε ένα αγώνα ζωής για την μικρή Κλεοπάτρα. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση και συγχαίρουμε το φίλο Σωματείο, γιατί τέτοιες πρωτοβουλίες αναδεικνύουν την κοινωνική και ανθρώπινη διάσταση του ποδοσφαίρου μας. 

Αγωνιστικά η ομάδα μας είναι στον στόχο που βάλαμε από την αρχή της χρονιάς και σίγουρα το 2018 θα μας βρει όλους πιο δυνατούς. 
Για την Ακαδημία μας (το πιο σημαντικό κομμάτι όλων) βασιζόμενη στα λόγια του μεγάλου προπονητή Αρσεν Βεγκερ πως << Η νίκη στις μικρές ηλικίες δεν είναι το παν, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι νεαροί παίκτες να καταφέρουν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους>> πορευόμαστε και για την νέα χρονιά .

Η Χαρωδιά το «σπίτι» μας μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο με τη συνδρομή όλων των μελών και του Δήμου Χανίων. Οι προπονητές είναι διπλωματούχοι και προσπαθούν να δώσουν μαθήματα ζωής στα παιδιά μας και να τα μυήσουν στα μυστικά του ποδοσφαίρου. Πραγματοποιήθηκαν ημερίδες σχετικά με την αθλητική ψυχολογία και την διατροφή, τις πρώτες βοήθειες και τους κανόνες του ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ. Χανίων και την Επιτροπή Διαιτησίας.
Επισκεφτήκαμε το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος σε συνεργασία με τον Γαλανόλευκο Φάρο.
Κάναμε βήματα συνεργασίας με το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Περιβολίων, τον Πολιτιστικό σύλλογο και με το Ίδρυμα « Μεγαλόχαρη».
Συνεχίζουμε να δίνουμε τον έπαινο συμπεριφοράς και προσπάθειας με βάση τις αρχές και τις αξίες της ομάδας μας.
Δημιουργήσαμε τον ύμνο της ομάδας μας.

Η ευχή μου για την καινούργια χρονιά είναι να έχουμε υγεία να είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον και να θυμόμαστε ότι η κακία , η ζήλια και ο εγωισμός δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν.

ΥΓ: Πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ένας δικός μας άνθρωπος ο Γιάννης Τριλυράκης. Μαζί με την οικογένειά του και τους φίλους του, βρέθηκα στο διπλανό κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν ο πατέρας μου. Έγινε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Όταν με τη γλώσσα του σώματος του είπα ότι η ομάδα είναι έκτη στη βαθμολογία , αυτός μου χαμογέλασε. Το χαμόγελο του Γιάννη μας θα μου-μας δίνει δύναμη και αισιοδοξία να δημιουργήσουμε κι άλλα πράγματα έχοντας ο ένας τον άλλον. Κλείνω με τα λόγια του Νομπελίστα Γάλλου συγγραφέα Αλμπέρ Κάμυ (με την προσδοκία ο ένας να έχει τον άλλον) << Μη βαδίζεις μπροστά μου γιατί μπορεί να μην σε ακολουθώ. Μη βαδίζεις πίσω μου γιατί μπορεί να μη σε οδηγήσω. Βάδιζε πλάι μου και γίνε ο σύντροφος μου>>.

ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΗΣΕΑ & ΤΕΧΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Mikel Chania Delivery

Rabona ad