Μία Χανιώτισσα σε ευρωπαϊκό τελικό στο βόλεϊ

Εκτός συνόρων | 4 Απριλίου 2017, 14:30

Στον τελικό του CEV Challenge Cup θα αγωνιστεί και μία Χανιώτισσα, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την ιστορική πρόκριση στην παγωμένη Σιβηρία, απέναντι στη Γενισέι Κράσνογιαρσκ.

Η Βλαχάκη (με το νο 9), που ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΣΦΠ Χανίων, αγωνίστηκε και στους δύο ημιτελικούς απέναντι στη ρωσική ομάδα. Μετά το τέλος του δραματικού αγώνα και την πρόκριση του Ολυμπιακού στο “χρυσό” σετ μιλώντας στην επίσημα ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε τα εξής: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Με τον άσο της Τζίνας όλες δακρύσαμε! Το αξίζαμε, το πιστεύαμε ακόμα και μετά το 3-0. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο χρυσό σετ και τώρα πάμε τελικό. Για να έρθει αυτή η πρόκριση σημαντικό μερίδιο οφείλεται και στον κόσμο που γέμισε το Ρέντη στο πρώτο παιχνίδι με την Γενισέι και μας βοήθησε να φτάσουμε στην νίκη με 3-1 σετ την οποία υπερασπιστήκαμε εδώ στη Ρωσία. Τον ευχαριστούμε και πάλι και τον περιμένουμε την Μεγάλη Τετάρτη στον πρώτο τελικό κόντρα στην Μπούρσα».

Vlaxaki Genisei Olympiakos1

Ο πρώτος τελικός με την Μπούρσα είναι προγραμματισμένος στο κλειστό του Ρέντη τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04) και ο δεύτερος θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο (15/04) στην Τουρκία.

Vlaxaki Olympiakos Genisei1

 

karta antonis garden