Μία 11άδα tablets από τον Αστέρα

Γ' Εθνική 29 Δεκεμβρίου 2020, 15:20

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Ρεθύμνου, συνεχίζοντας την κοινωνική του δράση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα πρόσφερε 11 tablets, τα 4 εκ των οποίων σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες των παιδιών στη διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

Σε συνέχεια των δράσεων που έχει αναλάβει η οικογένεια του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ προχώρησε σε μία ακόμη πρωτοβουλία, ανταποδίδοντας στο κοινωνικό σύνολο, μέρος της αγάπης και της εμπιστοσύνης, που παραδοσιακά μας προσφέρει απλόχερα. Λίγες ημέρες πριν δύσει το 2020, μια ομολογουμένως δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσει μια «ΕΝΔΕΚΑΔΑ» υπολογιστών ταμπλέτων (tablet) σε οικογένειες πιο αδύναμες οικονομικά, για τις ανάγκες των παιδιών στην διαδικασία της τηλε-εκπαίδευσης.

Ο οργανισμός του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά – προχώρησε σε αυτή την κίνηση με γνώμονα νοικοκυριά που πραγματικά έχουν τόσο ανάγκη τις ταμπλέτες, αλλά όχι τη δυνατότητα να της αποκτήσουν. Οι 7 υπολογιστές ταμπλέτες δόθηκαν σε οικογένειες που υποδείχθηκαν από μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας στο Ρέθυμνο στα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας μας, ενώ οι άλλες 4 με την συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνου.

Τα ΔΥΟ TABLETS δόθηκαν σε εγγεγραμμένες οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και τα άλλα δύο, σε εγγεγραμμένα μέλη της Δομής Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου μας. Αυτές οι 4 ταμπλέτες παραδόθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (29/12) στην Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ρεθύμνου κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα στο γραφείο Αντιδημάρχων, παρουσία και του κοινωνικού λειτουργού της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ρεθύμνου κ. Μιχαήλ Μπουρνέλη. Την παράδοση των tablets έκανε ο πρόεδρος του ΑΟΝ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ κ. Νικόλαος Παπαδάκης του Αντωνίου, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο Marketing της ομάδας μας κ. Στυλιανό Δασκαλάκη.

 

Estrella
Auto KCS