Μία 11άδα γκολ στον Ταυρωνίτη τα Σφακιά

Τάλως | 23 Φεβ 2020, 21:52

Την 5η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε στον Ταυρωνίτη η ομάδα των Σφακίων που επικράτησε με το εμφατικό 11-2 του Τάλω για την 16η αγωνιστική. Τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Μιχάλης Δεληγιαννάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Μανώλης Δουρουντούς (0-1). Πέντε λεπτά αργότερα ο Σήφης Σφηνιάς διπλασίασε τα τέρματα των Σφακίων (0-2). Στο 25′ ήταν η σειρά του Γιώργου Βούρβαχη να σκοράρει (0-3). Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 1-4 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μανούσου Δουρουντάκη (που κέρδισε ο ίδιος).

Ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-5 με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών στην επανάληψη (50′). Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν ο Μανώλης Δεληγιαννάκης και ο Γιώργος Καγιαδάκης. Ο πρώτος σκόραρε τέσσερις φορές (55′, 70′, 75′, 80′) και ο δεύτερος άλλες δύο (στο 60ό και στο 62ο λεπτό).

Διαιτητής: Κουρκούνας, Βοηθοί: Χάμπας – Μισαηλίδης

Τάλως (Γιώργος Παπαβασιλείου): Αναμένεται…

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Αντ. Σφηνιαδάκης, Ι. Χομπιτάκης, Μιχ. Δεληγιαννάκης, Ι. Δουρουντάκης, Ι. Τζωρτζάκης, Σ. Τζωρτζάκης (46′ Μαν. Δεληγιαννάκης), Βοτζάκης (30 λ.τρ. Μπαϊλάκης), Βούρβαχης, Μαν. Δουρουντάκης, Δουρουντούς (50′ Καγιαδάκης), Σφηνιάς.

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad