Μέτρια έως κακή η εμφάνιση στο Ηράκλειο

Πλατανιάς | 25 Αυγ 2016, 17:26

Μέτρια έως κακή σε γενικές γραμμές κρίνεται στον Πλατανιά η εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τον ΟΦΗ, ο οποίος ήταν και ο τελικός νικητής με σκορ 1-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” χάνουν ουσιαστικά για δεύτερο παιχνίδι από ομάδα Φούτμπολ Λιγκ, σίγουρα αυτό δεν είναι ευχάριστο, από την άλλη η εμφάνιση στο Γεντί Κουλέ δεν ήταν αντάξια για το λόγο που έγινε το παιχνίδι. Ειδικότερα στο α’ ημίχρονο ο Πλατανιάς -με εξαίρεση τον Γιακουμάκη ίσως- δεν είχε ρυθμό και γενικότερα η εμφάνισή του κινήθηκε στη μετριότητα. Στο β’ ημίχρονο ήρθαν μεν οι φάσεις αλλά και πάλι η εμφάνιση δεν κρίνεται καθόλου καλή.

Από εκεί και πέρα, μία εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές εμφανίζονται αυτή τη στιγμή επηρεασμένοι ψυχολογικά λόγω της ματαίωσης της έναρξης του πρωταθλήματος, ένα πρωτάθλημα που υπό άλλες συνθήκες θα είχε ξεκινήσει και μάλιστα αυτό το σαββατοκύριακο θα ακολουθούσε η 2η αγωνιστική… Αυτός είναι ένας λόγος που ο Πλατανιάς και ειδικότερα οι παίκτες του θα μπορούσαν να προβάλουν για το ότι δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, έχοντας άλλωστε βγάλει μια ολόκληρη προετοιμασία και βλέπουν ότι οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις καθυστερούν να ξεκινήσουν.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad