Μετρά αντίστροφα ο Κουατένγκ

Εργοτέλης | 18 Σεπτεμβρίου 2020, 21:58

Ευχάριστα τα νέα για τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ενόκ Κουατένγκ, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Παρασκευής (18/09) σκορπίζοντας χαμόγελα. Ατομικό πρόγραμμα, λόγω μικροενοχλήσεων, έκαναν ο Μπουρσέλης και ο Μπουτσάκης. Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Εργοτέλης αναφέρει σχετικά:

«Ευχάριστα νέα είχε η σημερινή πρωινή προπόνηση καθώς ο Kwateng μπήκε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος δείχνοντας πλέον να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μετά την καθιερωμένη και απαραίτητη προθέρμανση σήμερα το κύριο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε εξάσκηση στα τελειώματα φάσεων μέσα από αγωνιστικές θέσεις, με το φινάλε να περιέχει δίτερμα με στόχο το συνδυαστικό παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Μπουρσέλης και ο Μπουτσάκης λόγω μικροενοχλήσεων. Για αύριο έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania