Μετέτρεψε τη… βουτιά σε πέναλτι!

Χανιά | 20 Φεβρουαρίου 2017, 10:42

Δικαιολογημένα, όπως φάνηκε στο βίντεο του αγώνα, ήταν τα παράπονα του Κισσαμικού για το πέναλτι που καταλόγισε εις βάρος της ομάδας ο ρέφερι της αναμέτρησης Δημήτρης Καρατέρπος.

Ο εκ Κοζάνης διαιτητής μετέτρεψε τη… βουτιά του Γκούρτσα σε πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στον Πανσερραϊκό, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο, να πάρει προβάδισμα και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι να πετύχει το γκολ της νίκης με παράβαση που δεν υπήρξε ποτέ.

Είναι ενδεικτικό πάντως ότι μετά το πέσιμο του Γκούρτσα υπήρξε σφύριγμα από τον διαιτητή αλλά χωρίς να δείξει το σημείο του πέναλτι. Τότε όλοι υπέθεσαν ότι θα δείξει κίτρινη κάρτα για “θέατρο” στον επιθετικό των γηπεδούχων. Εκείνος συμβουλεύτηκε τον β’ βοηθό Χατζηνάκο, ο οποίος όμως με βάση όσα ανέφεραν ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού του ξεκαθάρισε ότι δεν είχε καλή οπτική γωνία (ενώ ήταν μπροστά στη φάση!) και δεν είχε άποψη. Παρ’ όλα αυτά ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι προκαλώντας τις έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες από πλευράς Κισσαμικού.

Κατηγορηματικός για το γεγονός ότι δεν είχε επαφή με τον Γκούρτσα ήταν και ο Γιώργος Λαζαρίδης, που δεν μπορούσε να πιστέψει το πέναλτι που έδωσε ο Καρατέρπος.

Με την εν γένει παρουσία του στο ματς ο εν λόγω διαιτητής έδειξε να είναι “λίγος” για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε να χάνει τον έλεγχο.

 

Estrella
/psiloritischania