«Μετέτρεψαν τη Χαρωδιά σε γήπεδο-στολίδι» (pics)

Παλαιόχωρα Θησέας | 12 Νοεμβρίου 2016, 21:07

Στο… ανακαινισμένο γήπεδο Χαρωδιάς, στο οποίο οι άνθρωποι του Θησέα έβαλαν όλο τους το μεράκι και το έκαναν… στολίδι, έδωσαν φιλικά παιχνίδια οι Ακαδημίες της ομάδας των Περιβολίων και της Παλαιόχωρας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

thiseas palaioxora akadimies

Οι δυο ομάδες είχαν δώσει το πρώτο τους… ραντεβού πριν λίγους μήνες στο γήπεδο της σελινιώτικης ομάδας και τώρα προγραμμάτισαν τα νέα φιλικά ματς ανάμεσα στα τμήματα υποδομής τους, με αφορμή και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν από τη συνεργασία τους στον Πανακρωτηριακό, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών, Βαγγέλης Ανδρεαδάκης και Γιώργος Ζερβουδάκης.

thiseas palaioxora akadimies2

thiseas palaioxora akadimies4

Τα φιλικά ματς αφορούσαν τα τμήματα 2003-2004, 2005-2006 και 2007-2008, με τους γηπεδούχους να επικρατούν στην πρώτη ηλικιακή κατηγορία και τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν νίκες στις άλλες δύο κατηγορίες, στις οποίες θα συμμετάσχουν κιόλας στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΧ. Στον Θησέα προπονητές στην Ακαδημία είναι οι Βαγγέλης Ανδρεαδάκης, Σταύρος Λάκκας και Νίκος Βουρδουμπάς και στον ΑΟΠ οι Γιώργος Ζερβουδάκης και Βασίλης Τσαρτσίδης.

thiseas palaioxora akadimies3

Η Παλαιόχωρα μάλιστα σε επίσημη ανακοίνωσή της αναφέρεται με κολακευτικά λόγια για τους ανθρώπους του Θησέα:

Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε στο ανακαινισμένο γήπεδο στην Χαρωδιά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Θησέα που με πολύ κόπο και προσωπικό μεράκι, αναβάθμισαν ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια ήταν παρατημένο, μετατρέποντας το σε ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι για την περιοχή αλλά και για όλο τον νομό Χανίων.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Θησέα και κυρίως τον προπονητή κύριο Ανδρεαδάκη Βαγγέλη για την άψογη φιλοξενία τους και για το ότι μας έκαναν να νιώσουμε σαν το σπίτι μας.

 

Mikel Chania Delivery