Μετατρέπεται σε ποδοσφαιρικό “στολίδι”! (pics)

Πανακρωτηριακός ΕΘΚ | 19 Νοεμβρίου 2016, 22:06

Εντυπωσιακή είναι η… μεταμόρφωση του γηπέδου των Καθιανών, μετά την τοποθέτηση του σκέπαστρου στην κερκίδα και τις εργασίες ανακαίνισης των αποδυτηρίων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Το Σάββατο (19/11) ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίας τοποθέτησης του στεγάστρου της κερκίδας και η τοποθέτηση 200 καθισμάτων. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχουν και τα… αναπαυτικά και εντυπωσιακά συνάμα καθίσματα bucket.

kathismata kerkida kathiana

kathismata kerkida kathiana1

Η ενημέρωση του Πανακρωτηριακού για τις εργασίες ανακαίνισης του γηπέδου:

Σε ένα αληθινό ποδοσφαιρικό “παλατάκι” τείνει να μετατραπεί το γήπεδο Καθιανών.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες τοποθέτησης του στεγάστρου της κερκίδας μας, καθώς επίσης και των 200 καθισμάτων που φιλοξενεί. Υπενθυμίζουμε ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων μας. Τέλος σημειώνεται ότι ήδη έχει ξεκινήσει η αντικατάσταση της καντίνας, που προσφάτως κάηκε και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να τεθεί σε λειτουργία. Όλες αυτές οι εργασίες συνδράμουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για  την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των ομάδων μας(Μόβιακ-Πανακρωτηριακός και Ε.Θ.Κ) και κυρίως της Ακαδημίας μας. Παράλειψη, θα ήταν αν δεν αναφέραμε τους αρωγούς αυτής της προσπάθειας που δεν είναι άλλοι από τη Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Χανίων και το μέγα χορηγό μας ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε τους οποίους και ευχαριστούμε γι’ αυτό το γήπεδο που μας προσφέρουν.

kathiana skepastro1

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis