Μεταμεσονύκτια απόλυση Γκουλή στον ΟΦΗ

Γ' Εθνική 7 Ιανουαρίου 2016, 15:23

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει γνωστή την απόφαση να λύσει την συνεργασία της με τον Νίκο Γκουλή, εξέδωσε λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Διοίκουσα Επιτροπή του ΟΦΗ.

Έπειτα από μια πολύωρη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη (6/1) το βράδυ, αποφασίστηκε οι δύο πλευρές να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους, ενώ μέχρις ότου βρεθεί ο αντικαταστάτης του, χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα εκτελέσει για δεύτερη φορά μέσα στην χρονιά ο Γιώργος Βλαστός, κάτι το οποίο είχε συμβεί και στις αρχές της σεζόν όταν και λύθηκε η συνεργασία με τον Μουράτ Σεροπιάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά απο πολύωρη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, που έγινε την Τετάρτη (6/1) το βράδυ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, αποφασίστηκε ομόφωνα η λύση της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή. Η διακοπή της συνεργασίας με το Νίκο Γκουλή γίνεται κοινή συναινέσει.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ ευχαριστεί το Νίκο Γκουλή για τη μέχρι τώρα συνεργασία και την παρουσία του στη ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, αναλαμβάνει μέχρι νεοτέρας, ο Γιώργος Βλαστός.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad