Μετάλλιο ο Μπρέτας – 12η η Μηλάκη στο Ευρωπαϊκό

Ποδηλασία | 14 Νοεμβρίου 2020, 22:10

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αργυρώ Μηλάκη τερματίζοντας 12η στον αγώνα πόντων γυναικών στο 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας που διεξάγεται στο Πλόντβιβ στης Βουλγαρίας. Χάλκινο μετάλλιο ο Σωτήρης Μπρέτας.

Υπενθυμίζουμε ότι στην ίδια διοργάνωση η αθλήτρια του Άτλαντα Ρεθύμνου κατετάγη 10η στο αγώνισμα αποκλεισμού και 12η στο σκρατς γυναικών.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Λιβανό του Τάλω ANEK Lines αποκλείστηκε στη 2η προκριματική σειρά στο αγώνισμα του κέιριν, τερματίζοντας 4ος, ενώ στο ρεπεσάζ που ακολούθησε ολοκλήρωσε την κούρσα ξανά στην 4η θέση.

Η Ελληνική επιτυχία της ημέρας ήρθε από Σωτήρη Μπρέτα που κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του κέιριν. Ήταν το 2ο μετάλλιο της Ελληνικής αποστολής, μετά το χάλκινο που κατέκτησαν οι Σωτήρης Μπρέτας, Κωνσταντίνος Λιβανός και Γιάννης Καλογερόπουλος στο ομαδικό σπριντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα κερδίζει δύο μετάλλια σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας. Στον αγώνα πόντων των ανδρών ο Ζαφείρης Βολικάκης κάνοντας υπερπροσπάθεια ολοκλήρωσε την κούρσα 17ος. Οι αγώνες του 11ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας ολοκληρώνονται την Κυριακή (15/11).

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad