Μετάλλιο ο “Καζαντζάκης” στο κύπελλο Cheerleading

Σπορ 7 Μαρτίου 2024, 19:07

Η Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, ο Φιλαθλητικός Όμιλος Ηρακλείου "Αριάδνη" και ο ΓΣ Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" έλαβαν μέρος στο κύπελλο Ελλάδος Cheerleading, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι.

Kritiko Ergastiri

Περισσότεροι από 900 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading συμμετείχαν στους αγώνες του τριημέρου 1-3 Μαρτίου 2024 για το κύπελλο Ελλάδος.

Οι “Αμαζόνες” κατέκτησαν 7 Κύπελλα, λαμβάνοντας παράλληλα 3 ασημένια μετάλλια και 2 χάλκινα με τις ομάδες από το Ελληνικό Αστέρι (Θεσσαλονίκη) να ακολουθούν στην 2η θέση με 5 Κύπελλα, 4 ασημένια μετάλλια και 1 χάλκινο.

Στην 3η θέση της κατάταξης με τις περισσότερες κατακτήσεις βρέθηκε ο Σύλλογος Αρμονία από τη Θήβα με 3 Κύπελλα και 1 ασημένιο μετάλλιο.

Από την πλευρά των σωματείων της Κρήτης μετάλλιο (χάλκινο) κατέκτησε ο ΓΣ Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” (στην κατηγορία “Senior Team Cheer Jazz”). Παράλληλα κατέλαβε την 5η θέση στις κατηγορίες “Senior Team Cheer Pom”, “Junior Team Cheer Pom” και “Junior Team Cheer Jazz”.

Η Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου ήταν 4η στην κατηγορία “Junior Team Cheer Pom” και 6η στην “Senior Team Cheer Pom”. Τέλος ο Φιλαθλητικός Όμιλος Ηρακλείου “Αριάδνη” κατέλαβε την 4η θέση στις κατηγορίες “Senior Team Cheer All Girls” και “Junior Team Cheer All Girls”.

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad