Μετάλλια και διακρίσεις ο Ιαπετός στο ευρωπαϊκό Sanda

Πολεμικές Τέχνες | 16 Νοεμβρίου 2022, 11:23

Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ιαπετού στην πρώτη συμμετοχή του συλλόγου σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Sanda (ελεύθερη μάχη πλήρους επαφής).

KTEO Κρήτης

Από δηλώνει η κατάκτηση πέντε μεταλλίων, εκ των οποίων δύο ασημένια και τρία χάλκινα.

Συγκεκριμένα σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου και το οποίο διεξήχθη το διάστημα μεταξύ 11-15 Νοεμβρίου στο Λουτράκι, ο χανιώτικος σύλλογος έλαβε μέρος με 5 αθλητές επί συνόλου 50 της Εθνικής μας ομάδας στο αγώνισμα του Sanda, έχοντας έτσι μια εντυπωσιακή παρουσία.

Αναλυτικότερα, τα μετάλλια που κατέκτησαν οι Χανιώτες αθλητές είναι τα εξής:

ΑΣΗΜΕΝΙΑ

• Παντελάκη Νεκταρία
• Παπαδάκης Ιδομενέας

ΧΑΛΚΙΝΑ

• Μπονάτος Γιάννης
• Κοκκινάκης Δημήτρης
• Ραϊλάκης Οδυσσέας

Σε δηλώσεις του ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Χριστουλάκης, τονίζει τα εξής: «Ολα τα παιδιά βρίσκονται πολλά χρόνια στον σύλλογο και οι διακρίσεις τους αποτελούν μια επιβράβευση των προσπαθειών τους, αλλά και το εφαλτήριο για μια προσπάθεια κατάκτησης νέων στόχων. Μέσα από τη διοργάνωση στο Λουτράκι αποδείχθηκε πόσο κοντά είναι στο να διεκδικούν μετάλλια σε διεθνείς διακρίσεις ενώ είδαμε στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε ως προπονητές και αθλητές. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους αλλά και στην Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου που ανέλαβε με επιτυχία τη διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού πρωταθλήματος σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια επίσης στους αθλητές όλης της ελληνικής αποστολής για τις εμφανίσεις, τις διακρίσεις και την θετική τους ενέργεια και συμπεριφορά στους αγώνες!

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω προσωπικά και εκ μέρους του συλλόγου όλους όσοι στήριξαν έμπρακτα και ουσιαστικά τις προσπάθειες των παιδιών και οι οποίοι είναι οι εξής: ANEK LINES/BLUE STAR FERRIES, ΣΥΝ.ΚΑ. Χανίων, KOHILI Beach Bar Καλυβών, Virus Store Kalives, Πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ Καλυβών, E-shops ΛΕΔΑΚΗ Παντελή, No Label cafe, Cafe il Villagio Καλυβών και φυσικά τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν σταθερά οποιαδήποτε προσπάθεια τους».

manolikakis

Rabona ad