Μετάλλια για ΑΠΟΡ, Αρκάδι στο Πανελλήνιο πάλης

Πολεμικές Τέχνες | 10 Απριλίου 2024, 18:37

Χρυσό μετάλλιο για τον Νίκο Καραβάνο του ΑΠΟ Ρεθύμνου, αργυρό για την Ιωάννα Μακρυδάκη και τον Νίκο Μακρυδάκη (και οι δύο του ΟΚΑ Αρκάδι) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Κ17.

Kritiko Ergastiri

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη στην Καλαμπάκα. Στην ελευθέρα πρώτευσε η Τραπεζούντα με 58 βαθμούς. Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ολυμπιονίκης Βόλου με 44 και το χάλκινο ο Ολυμπιονίκης Νίκος Καρυπίδης με 42.

Στη γυναικεία πάλη στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου βρέθηκε ο Άτλας Καλλιθέας με 28 βαθμούς, στη δεύτερη ήρθε ο ο Ολυμπιονίκης Βόλου με 14 και στην τρίτη ο Αρχέλαος με 12 βαθμούς.

Ως προς τις Κρητικές παρουσίες, ο Νίκος Καραβάνος του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου ήταν πρώτος στην κατηγορία των 92 κιλών, ενώ μετάλλιο κατέκτησαν κι ένας αθλητής με μία αθλήτρια του Αρκαδίου, ο Νίκος Μακρυδάκης ήταν τρίτος στα 48 κιλά και η Ιωάννα Μακρυδάκη δεύτερη στα 65 κιλά.

92 κιλά ανδρών
1. ΚΑΡΑΒΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΠΟ Ρεθύμνου)
2. ΤΟΣΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ (Δυτικό Πέλλας)
3. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ (Άτλας Καλλιθέας)
3. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ολ. Ν. Καρυπίδης)

48 κιλά ανδρών
1. ΚΕΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Τραπεζούντα)
2. ΖΕΗΤΟΥΝΙΑΝ ΙΩΑΝΝΗΣ (Άρκων)
3. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΟΚΑ Αρκάδι)

65 κιλά γυναικών
1. ΞΕΝΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Αρχέλαος)
2. ΜΑΚΡΥΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΟΚΑ Αρκάδι)
3. ΤΣΑΛΙΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ (Ήφαιστος Βαθυλάκου)

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad