Μετακόμιση στη… βροχερή Φιλιππιάδα

Χανιά | 21 Ιανουαρίου 2021, 19:17

Από τις χαμηλές θερμοκρασίες που συνάντησαν τα Χανιά στη Λιβαδειά σειρά έχουν οι βροχοπτώσεις στη Φιλιππιάδα.

Η χανιώτικη ομάδα παραμένει εκτός της βάσης της από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα στη Λιβαδειά και κοιτώντας πλέον μπροστά στον αγώνα με τον Καραϊσκάκη στην Αρτα.

Μετά από το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό η αποστολή μετακόμισε στη Φιλιππιάδα, όπου υπό βροχόπτωση προπονήθηκε την Πέμπτη στο γήπεδο του τοπικού Εθνικού, μιας ομάδας με συχνή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, που πλέον αγωνίζεται στην Α’ Κατηγορία Πρέβεζας/Λευκάδας.

Η ενημέρωση της ομάδας έχει ως εξής:

Από το βράδυ της Τετάρτης (20/01) μετά από το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό η ομάδα μας βρίσκεται στη… βροχερή Φιλιππιάδα όπου και προετοιμάζεται για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη (24/01, 14:00).

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, που έγινε υπό βροχόπτωση, είχε μεσημεριανή προπόνηση στην έδρα του τοπικού Εθνικού Φιλιππιάδας. Η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ, όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση και οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ταχύτητας και rondos και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με παιχνίδια μικρών χώρων υψηλής έντασης.

 

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania