Μεταγραφικό “καρέ” από τη… γειτόνισσα!

Πέργαμος | 23 Σεπτεμβρίου 2016, 23:34

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις από τη γειτονική Άμιλλα γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωσή της η Πέργαμος, που ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου θα συμμετέχει ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Ο σύλλογος του Μοδίου-Γερανίου παραχώρησε στην ομάδα των Βρυσών Κυδωνίας τους Βλαντιμίρ Κόσεκ, Θοδωρή και Δημήτρη Βουρδουμπά και Θεοχάρη Βαρουξάκη.

Η ανακοίνωση της Περγάμου:

Το Δ.Σ της Περγάμου σας ανακοινώνει την απόκτηση τεσσάρων νέων μετεγγραφικών αποκτημάτων από την γειτονική Άμιλλα Μοδίου-Γερανίου, την οποία και ευχαριστεί για την παραχώρηση των παιχτών… Πιο συγκεκριμένα, την ομάδα μας θα ενισχύσουν ο τεχνίτης επιθετικός Θεοχάρης Βαρουξάκης,ο πολυτάλαντος αμυντικός χαφ Βλαντιμίρ Κόσεκ, ο πολύπειρος αμυντικός χαφ Θεόδωρος Βουρδουμπάς καθώς και ο βιρτουόζος δεξιός χαφ Δημήτριος Βουρδουμπάς!! Το Δ.Σ του συλλόγου μας τους καλωσορίζει στην οικογένεια της ΠΕΡΓΑΜΟΥ και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!!

Ξεκίνησε το… τρέξιμο

Το απόγευμα της Τετάρτης (21/09) στο γήπεδο του Πλατανιά ξεκίνησε η προετοιμασία της Περγάμου για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Χρήστου Μάρκου.

proponisi se platania1

proponisi se platania

 

 

 

Estrella

Rabona ad